6-годишен бийтбоксър на 4-я фестивал Street masters в Пловдив

6-годишен бийтбоксър от Несебър ще могат да видят пловдивчани днес в четвъртото издание на фестивала Street masters. 6-годишният Митака от морския град и Leon, познат от риалити формата „България търси талант“, ще бъдат на сцената на феста в града под тепетата. Двамата са определяни от специалистите като новите SkilleR и Pe4enkata.

Четвъртото издание на фестивала Street masters тази година ще бъде насочено към младите таланти на уличното изкуство.  В предните три издания фокусът му винаги е бил насочен към активното развитие на българските таланти, а с четвъртия фест организаторите се ангажират към още по-активно подпомагане на младите артисти.

Тази година Street masters ще се проведе в няколко града в България заради огромния интерес към проекта. Той стартира в Пловдив с квалификации в традиционните категории European Beatbox Masters и European street masters jam (breakin` и all style battles) и продължава след това във Варна.

Street masters притежава най-голямата платформа за представяне на млади български артисти, след като последното издание на фестивала през 2015 година е гледано близо 2 млн. пъти във всички канали в Интернет от цял свят. Затова организаторите са решили като стъпка в развитието на фестивала, той да се провежда в повече градове на България, за да се търси новото поколение български артисти.

Подобни статии

Top