6 мита за мъжете, на които да спреш да вярваш

Теми , ,
при кои пози може да се увреди мъжкия полов член

Мит № 1. Мъжете обожават глупави момичета.
Истината: Можеш да го наречеш ефект на Джордж Клуни, но в днешно време мъжете предпочитат умни, образовани и уверени в себе си жени. Може би дори такива като Амал Аламудин. Наистина, вече сме 2015 година, образователната реформа е далеч в миналото. Така, например, в САЩ в резултат на последователната политика срещу мъжкия сексизъм жените имат далеч повече възможности за получаване на образование и успешна кариера. Например, през 2005 – 2006 година жените са получили 62 % от титлите младши научни сътрудници, 58% от всички бакалавърски степени, 60% от магистърските и 50% от всички докторски степени.

Мит № 2. Мъжете искат само секс без обвързване.

Истината: Не всички мъже искат секс за една нощ. Но интересът към случайния секс е широко разпространен не само сред мъжете, но и сред жените. А някои въобще не се интересуват от секса. Важно е да разбереш, че по правило мъжете (както и жените) искат да се забавляват и да се отдадат на случаен сексуален контакт само в определени периоди от живота си, но това не означава, че той или тя не искат да изградят сериозни отношения, основани на любов. Едното не изключва другото.

Мит № 3. Мъжете нямат биологичен часовник.
Истината: И още как имат! И освен това техните също тиктакат, напомняйки, че шансовете за продължение на рода могат да се изплъзнат като пясък между пръстите. С възрастта репродуктивната система на мъжете се влошава. Естествено, женските и мъжките биологични часовници работят по съвършено различен начин. При жените в определена възраст нивото на естрогена рязко спада – това е неизбежно. А спадът на нивото на тестостерона при мъжете започва след 25-тата година, но нивото на половите им хормони никога не пада толкова рязко, както при жените. А и всички жени рано или късно навлизат в менопауза, а мъжете на теория могат да произвеждат сперма цял живот.

Мит № 4. Размерът на стъпалата е равен на размера на пениса.
Истината: Няма никакви научни доказателства, че размерът на стъпалата (или големината на носа, ръцете, космите по корема) е надежден показател за това, което мъжът има в панталоните си. По-скоро това е разпространена градска легенда, която има дълга история сред поколенията.

Мит № 5. Мъжете не могат да симулират оргазъм.
Истината: Мислиш си, че ние сме единствените, които можем талантливо да изкопираме Мег Райън от филма „Когато Хари срещна Сали”? Не. Дори и дете може да го направи. Очевидно е, че е по-лесно на мъжа да фалшифицира оргазъм, когато е с презерватив, но даже и без него може да го направи. Заради разпространения мит, че „мъжът винаги може да свърши” бедните деца усещат засилено напрежение от женска страна, заради фразите от сорта: „Скоро ли ще свършиш?”

Мит № 6: Мъжте мислят за секс на всеки седем секунди.

Истината: Да мислиш за секс на всеки седем секунди – това е повече от 8000 пъти на ден! Ако това беше така, то хората щяха да са не само обсебени от секса, но и психиката им щеше да е доста сериозно нарушена. За наше щастие (и на човечеството?), това е мит, а истината е далеч по-скромна. По данни на проучванията младите хора на възраст между 18 и 25 години, както се очаква, мислят за това съвсем малко по-рядко от 8000 пъти – почти 19 пъти на ден.

3 мита, които наистина са достоверни!

Мъжете не разказват на приятелите си всичко за теб и секса с теб.

Това може да се обясни с конкуренцията между мъжете: ако момчето е намерило тази, която обича (теб), то в неговите еволюционни интереси е да не разказва на приятелите си за теб. За да не си навлича беля на главата и да кара други мъже да се влюбват в теб.

Те обичат свирките.

90% от мъжете обичат свирките. Във всеки случай те им харесват и никога не се отказват от възможността да получат орални ласки. Но 50% от всички мъже на просто обичат, те буквално обожават свирките!

Мъжете обичат да гледат.

Изследванията доказват, че мъжете се възбуждат от визуални стимулатори повече от жените. Експертите се опират на съчетанието от социологически и еволюционни влияния и това помага да се обясни любовта им към порното.

Източник: cosmopolitan.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top