6 правила за всекидневен секс

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение. Същото важи и за обичайния сексуален живот. Не е необходимо да нарушавате постоянството, просто опитайте се в навиците си да въведете някои правила, които да поддържат яркостта на отношенията.

Как да стане това?

Първо – Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Направете го негласно. Вземете решение, че всеки ден ще си организирате романтични вечери или ще се посвещавате на секса. И нека това да стане задължителното правило независимо от проблемите, от които не може да се избяга.

Второ – Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Превърнете спалнята в уютно гнезденце, където няма място за деца и котки, караници и взаимни претенции. Разберете се да не си изяснявате отношенията в леглото и не се опитвайте в него да решавате финансовите си проблеми.

Трето – Купувайте правилното бельо. Именно от красивото бельо започва редовния сексуален живот. Задължително го слагайте, мъжете неволно се впечатляват от женското бельо и много често то е подтикващият етап към една бурна нощ.

Четвърто – Хигиената – постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Само при това положение ще се чувствате комфортно и няма да се опасявате от спонтанна близост. И не забравяйте за контрола над здравето. Никой не е отменял миграцията на бактериите заради неизмитите зъби по време на оралния секс.

Пето – Говорете в леглото. Разбираемо, че с времето няма какво толкова да си разказвате, но близостта позволява да си споделяте сексуалните фантазии, мечти или желание да пробвате нещо ново.

Шесто – Изключете обичайността, рутината. Малките сюрпризи, изненадващите сценарии с преобличане, сексуалните играчки и експериментиране няма да попречат. Проявете заинтересованост в секса и постоянно работете върху отношенията.

Източник: clubz.bg

Подобни статии

Top