6 неща, които всяка двойка трябва да има в спалнята си

Спалнята на всеки човек е най-личното и интимно място в дома

Там човек не само релаксира с половинката си, но тази стая олицетворява т.нар. „вътрешен свят“ на всеки един от нас.

Ето защо е важно да създадем уют, който да ни подхожда и пасва най-добре. Не трябва да следим интериорните тенденции в цветовете, материите и стила на мебелите.

Инвестирайте в поне един комплект хубави чаршафи, които да слагате само за специални моменти. Това е правило, което важи и за господата, които не са обвързани. Скъпите чаршафи ще направят впечатление на възможната ви ъдеща половинка, ако остане за вечерта.

Подсигурете си музика в спалнята. Тя създава по-приятна атмосфера, за разлика от телевизията, която по-скоро може да ви разсейва.

Свежи цветя. Растенията са не само с декоративна цел, те създават добро настроение, совен това различните цветя може да носят успокоение. Например лавандула в красива саксия.

Изберете цвят за спалнята, който ще ви носи спокойствие. Обсъдете възможностите заедно и направете лекото освежаване на стаята двамата. Цветът е от особено значение и не трябва да се подценява.

Освободете се от излишни вещи и мебели. В спалнята е хубаво да имате само най-интимните си и важни вещи. Всичко останало не ви е нужно.

Осветлението. Помислете за допълнителни нощни лампи, LED осветление, което има програми за промяна на цвета – ефективен начин да създадете романтично излъчване, което да предразположи двама ви.

Източник: vesti.bg

Top