6 причини Телците да са най-успелият знак от зодиака

Управлявани от планетата Венера, която символизира красивото и артистичното, хората, родени под този знак, обикновено имат прекрасна външност и склонност към изкуствата. Телците, също така, се свързват с решителност, упоритост и задълбоченост.

Ето ги и шестте причини, поради които Телците толкова често успяват в живота:

1. Те са земни

Като първия от земните знаци, Телецът е живото превъплъщение на изразите „твърд като скала” и „здраво стъпил на земята”. Телците обичат земята и обикновено искат да я притежават. Те чувстват особена връзка с нея и я приемат като част от самите тях. Телците вярват в настоящия момент и работят упорито, за да дадат плод техните усилия. Те са реалисти и затова много добре планират целите си, а най-върховната от всички е да постигнат сигурност, към което се стремят всички земни знаци.

2. На тях може да се вярва

Телците са едни от най-щедрите и търпеливи хора, които някога ще срещнете. Те са лоялни и винаги се отдават напълно на връзките си. Въпреки че понякога изглеждат твърди и непоклатими, вътрешно Телците са мекушави и имат нужда от много любов. На тях винаги можеш да разчиташ, те ще направят всичко възможно, за да защитят любимите си хора. Всичко това се отнася и за бизнеса – те са отговорни и предани на бизнес партньорите си и това високо се цени.

3. Те са пристрастени към удоволствията

Просто им дайте да ядат пасти! Сещате ли се за сцената, в която Кирстен Дънст (Телец) се наслаждава на няколко цветни френски макарони и изкушаващи пастички във филма за Мария Антоанета? И кой по-добре би изиграл Мария Антоанета от един Телец, който обожава всички наслади на живота? Те са много чувствен и сетивен знак – искат да почувстват всяко изживяване с всичките си сетива. Телците обожават добрата храна, хубавото вино, ароматните свещи, копринените чаршафи, наситените аромати, шампанското и десертите, които се топят в устата ти. Те може да са вторият знак от зодиака, но винаги летят в първа класа.

1 2

Подобни статии

Top