6 звезди, които избраха суровоядството

Сочен стек, шоколадов еклер или банални пържени яйца за закуска… Но те решиха да се откажат от тези прости житейски радости и избраха суровоядството. Тази популярна система за хранене отдавна се пропагандира от много холивудски звезди.

На кого от знаменитостите суровоядството е помогнало, а кой въпреки всичко иска да си хапне котлет и картофено пюре у дома?

Анджелина Джоли

Най-известният холивудски суровоядец е Анджелина Джоли. Счита се, че именно тя „подтикнала“ колегите си от снимачната площадка към този метод на хранене. Актрисата е уверена, именно суровите продукти са залог за нейната красота. Понякога Анджи все пак „съгрешава“ и си готви пилешко месо или риба на пара. Но ако трябва някого да нахраним спешно, това е именно Анджелина! Иначе скоро ще стане страшно да гледаме колко болезнено слаба е.

Деми Мур

Холивудската актриса Деми Мур бе една от първите, които се обърнаха към суровоядството. В момента стажът й в тази област е повече от 8 години. Актрисата твърди, че не страда без привичните ястия. Тя с удоволствие споделя рецептата на своя фирмен доматен коктейл, а бонбоните заменя със замразен вишнев сок. Може тайната на нейната вечна младост да е именно в суровоядството.

Натали Портман

Натали Портман се присъедини към суровоядците през 2009 година. Прекъсна само по време на бременността си, когато стана вегетарианка и добави в диетата си необходимите на бъдещото си дете продукти. Актрисата внимателно следи за здравето си, редовно проверява показателите на желязото си, хемоглобина и белтъчините, които силно могат да намалеят при такова хранене.

1 2

Подобни статии

Top