Начинът, по който ядем пицата, издава характера

Според последни проучвания, различните поведенчески черти, могат да бъдат разкрити дори от начина, по който ядем любимата пица, пише az-jenata.bg

Замислете се, за това как вие я консумирате. В следващите редове, споделяме четири характеристики. Не забравяйте, докато търсите себе си в тях, да си поръчате една хубава пица.

Сгъвате парчето

Ако сте то тези, които сгъват парчето пица и лакомо хапват от нея, то вие обичате експлозията от вкусове. Животът ви е динамичен, винаги бързате за някъде, искате да получавате най-доброто, но рядко спазвате правила. Обичате авантюрите и не се страхувате да поемате рискове. Не спазвате етикети, особено когато ядете пица.

Започвате от коричките

Вие искате и се стремите да бъдете различни. Обичате да създавате тенденциите, да показвате своята сила и драматизъм. Винаги сте спонтанни и привличате вниманието към себе си. За вас животът е като състезание, големи оптимисти сте и лесно създавате социални контакти. Не се страхувате да изразите вашето мнение, независимо дали ще се хареса или не на другите.

Използвате нож и вилица

Хората, които хапват любимата си пица с помощта на нож и вилица са привърженици на отборните игри. Обичат да се хранят в компания и никога сами. Не харесват промените и често се оставят на рутината. От друга страна вярват, че истинските приятелства са стабилните взаимоотношения с другите. На тях може да се разчита, обичат да разговарят с дълги часове, особено ако към пицата има и хубаво вино.

Отрежи, вземи и хапни

Ако хапвате по този апетитен начин пицата си означава, че сте перфекционисти. За вас храненето е изкуство, ето защо сте усвоили перфектния за вас начин да консумирате пица. Обичате да експериментирате с вкусове, а пицата е една от храните, с която правите това най-добре.

Може дълго избирате, но едно е сигурно – имате нюх за добрите неща. От друга страна, вие сте състрадателен човек и хората много ви ценят като личност. В работата постигате успехи с цената на много труд.

Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos

Подобни статии

Top