Любовен хороскоп за 14 – 20 декември

lovee

Овен

Ще бъде една голяма седмица за вас и половинката ви. Възможно е да направите инвестиция, която да засяга вашето бъдеще. Обединяването на финансови ресурси и споделянето на плановете, ще ви накара да се чувствате наистина силна двойка.

Телец

Обвързаните представители на зодията имат голям потенциал да постигнат нещо наистина красиво във връзката си. Венера се намира във вашия сектор на партньорството и този четвъртък ще се свърже към Плутон. Това ще спомогне за подобряването на духовната връзка с партньора. Може да помислите за тантрически практики, особено в секса.

Близнаци

През последните дни нова офис тръпка е развълнувала сърцето на Близнаците. Обвързаните трябва внимателно да обмислят тази авантюра. Тези от вас, които са самотни в любовта, сякаш се чувстват леко объркани. Възможно е сърцето ви да копнее не само за един обект на вашите желания. Така ли е?

Рак

Родените под знака на Рака със сигурност могат да очакват една вълнуваща седмица в любовта. Възползвайте се от красивата връзка този четвъртък между Венера и Плутон. Планетата на любовта се намира в пети дом на романтиката, а Плутон е във вашия сектор на партньорството. Очаквайте укрепване на връзката ви, но бъдете внимателни с комуникацията.

Лъв

Това ще бъде една прекрасна седмица, в която може да постигнете много мечти свързани с дома и вълнуващи вас и половинката ви. Каквито и промени да направите на този етап, ще увеличите стойността на дома ви. В края на седмицата отделете малко повече време за романтика.

Дева

Очаквайте смесица от върхове и спадове в сектора на любовта. Вашите най-добри дни ще бъдат понеделник и четвъртък. Ще чувствате подкрепата на любимия човек и е възможно да вземете решение за бъдещето на връзката ви. През почивните дни внимавайте с общуването.

Везни

Възможно е да проведете разговор с половинката ви относно финансите и допълнителното им припечелване. Това ще е свързано с бизнес, закупуването на нов дом или принадлежност. Тъй като през тези дни ще ви вълнуват повече парите, все пак не забравяйте и за романтиката помежду ви.

Скорпион

Петък ви дава добри възможности да се срещнете с някой, който скоро е развълнувал сърцето ви. Меркурий и Нептун са в прекрасна връзка и от друга страна Венера и Плутон ще помогнат на обвързаните и необвързани представители на зодията да изпитат магнетична любов.

Стрелец

Ако се намирате във връзка през тази седмица, ще усетите подкрепата на любимия човек. Вслушайте се в неговите съвети, които могат да ви помогнат да преодолеете всяка несигурност. Той може да ви изненада приятно и с подарък.

Козирог

Романтиката ще бъде по-сладка тази седмица, ако вие и вашият партньор се ангажирате в социални дейности. Помислете за пътуване или забавни срещи с близки приятели, на които да се забавлявате. През почивните дни избягвайте конфликтните ситуации. Възможно е думите ви да наранят половинката ви, а вие да съжалявате на по-късен етап.

Водолей

Любовта, която получавате от половинката ви, ще ви помогне да постигате успехи и в работата ви. Въпреки че ще бъдете фокусирани върху осъществяването на вашите амбиции, не забравяйте да се отдадете на повече романтика.

Риби

Седмицата няма да бъде особено романтична за обвързаните представители на зодията. Вие и половинката ви ще се вълнувате от идеи, свързани с интересен проект. И двамата ще се чувствате вдъхновени и сплотени. За тези от вас, които търсят нова любов, звездите съветват да се огледате наоколо ви.

Източник: az-jenata.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top