Коледен базар на приложните изкуства в Асеновград

За първи път Асеновград ще отвори врати за Коледен базар на приложните изкуства, съпътстван с детски тематични работилници.

Местни и чужди автори, създатели на съвременно приложно изкуство, ще представят своите произведения в продължение на шест дни в сградата на Туристическия информационен център (старата община).

В Коледния базар намира своето естествено място и една важна благотворителна кауза –  за Люси, Мишо и Ники – с любов. Организаторите от „Дворецът на Твореца“ призовават отново да подкрепим тримата асеновградчани, за да им дадем сила, смелост и надежда.

Освен базар на приложни изкуства, се организират детски коледни творчески работилници, в които малчуганите ще творят играчки и украси, ще се запознаят с работата с природни материали с цел опазване на околната среда.

Те ще работят и с глина, ще рисуват с восък, ще пробват различни видове декориране, както и оригами. Всеки малък творец ще се научи да изработва традиционна българска сурвачка.

Един от акцентите в събитията на Коледния базар в Асеновград е демонстрация и състезание на Националното училище по роботика с инж. Александър Чобанов, който ще покаже на децата как роботите „оживяват.

За най-умните и креативни ще има изненади. Работилнициата по роботика ще се проведе в събота на 19 декември от 14 часа. А на 24 декември самият дядо Коледа ще донесе подаръци за децата.

„С това събитие искаме да направим първата копка и да поставим първата тухла в основата на изграждането на дворец на творчество и красота в нашия град.

Място за създаване и развитие на нови, оригинални и неповторими идеи и обмен на вдъхновение и общ творчески подем“, казват организаторите от „Дворецът на Твореца”, Асеновград.

 

 

The preparation is deduced at metformin purchase uk , and at a hemodialysis. of the sated fat and food cholesterol at buy fluoxetine online no prescription uk , 
valtrex generic online, order generic valtrex online no …
buy zoloft online australia generic zoloft message boards buy zoloft online

Подобни статии

Top