Седмичен любовен хороскоп

Много емоции и романтични удоволствия очакват представителите на различните зодиакални знаци. В четвъртък Венера и Юпитер ще бъдат в перфектно разположение една спрямо друга, което ще помогне на обвързаните да затвърдят връзката си, а на самотните да намерят нова любов.

Ето какво показва звездната карта за всяка зодия според az-jenata.bg

Овен

Предпразнично имате много работа, която ще отнеме голяма част от личното ви време. За щастие партньорът ви ще покаже своето разбиране и подкрепа. В края на седмицата ще имате възможност да се отдадете на романтика и да бъдете заедно в духа на празниците.

Телец

Тази седмица сте в настроение за любов! Разкошна връзка между Венера, която сега е във вашия сектор на партньорството, към Юпитер, който се намира във вашия сектор на романтиката. Това ще ви накара да изпитате голяма радост и удовлетворение с половинката и е възможно да имате емоционален разговор относно чувствата един към друг. За вас любовният живот през тази седмица ще бъде като сбъднат сън.

Близнаци

Близнаците ги очаква любовна авантюра, която е поставила или ще постави началото си в службата. Това важи както за необвързаните представители на зодията, така и за тези, които се намират във връзка. Възможно е да поставите ново любовно начало или да сложите край на дългогодишна връзка.

Рак

Очаква ви една емоционална седмица. Венера и Юпитер са в подходяща връзка и това ще ви помогне да говорите с любимия човек за всичко, което искате. Каквото и да споделите един с друг, това ще остави у вас усещането за щастие и любов. След петък това ще продължи благодарение на пълнолунието.

Лъв

Планетата Юпитер, която се намира във вашия сектор на романтиката ще заеме перфектен ъгъл към Венера. В резултат, вие и половинката ви, ще имате едни хубави моменти на романтика и усамотение. Ще се почувствате по-обичани и ценени от любимия човек.

Дева

Представителите на зодия Дева ще имат мощната подкрепа на Юпитер, планетата на късмета, която се движи през техния знак и така ще бъде чак до септември 2016-та година. В много отношения ще можете да се радвате на нови възможности и особено в любовта. Ако сте обвързани, разговор с партньора ще ви сближи още повече.

Везни

За обвързаните Везни предстои седмица, в която ще усетят силната подкрепа на половинката си. Тя или той ще ви покаже, че вярва в талантите ви и в това, което правите. Бъдете устремени към целите си, но не забравяйте и за романтиката в отношенията. Момента е подходящ за малки изненади към любимия човек.

Скорпион

Вашата половинка ще ви осигури финансова подкрепа, което ще ви даде свобода да реализирате целите си и да вярвате в себе си. В петък ще имате възможността да засилите духовната връзка и ще усетите, че до себе си имате сродна душа.

Стрелец

Ако се намирате във връзка или сте семейни, тази седмица ще ви вълнува ангажимент, в който и двамата с партньора ще трябва да разпределите отговорностите си. Също така плановете ви ще са ориентирани към осигуряването на финансово бъдеще на семейството. Предстоят ви едни хубави спокойни празници.

Козирог

Ще се радвате на една хубава седмица с любимия човек. В петък, когато е и пълнолуние, ще имате възможността да затвърдите вашата емоционална връзка. Ще се чувствате добре, сигурни и това ще провокира желанието във вас да покажете своята благодарност към любимия човек.

Водолей

Ако имате планове за стартирането на нов бизнес, половинката ви ще окаже своята подкрепа. Друга възможност е да получите зелена светлина от партньора, да се движите напред в кариерата. Очаквайте хубави новини след петък и се отдайте на романтика.

Риби

Обвързаните представители на зодията имат шанс да предприемат пътуване в чужбина през тази седмица. Въпреки скъпата почивка, това е време, което заслужавате да прекарате заедно. Ако нямате любим човек до себе си, пълнолунието в петък може да ви донесе нови възможности и късмет и да намерите нова любов.

Подобни статии

Top