68-годишен шофира в насрещното в Пазарджишко

Мъж на 68 години е засечен да шофира в насрещното в района на пътен възел „Гелеменово“, пътувайки от Панагюрище за Пазарджик.

Сигналът към полицията е подаден чрез социалната мрежа.

След узнаването за тези публикации служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик незабавно са предприели необходимите действия за проверка на изнесените факти и обстоятелства.

Със съдействието на администратор на една от групите във Фейсбук е установен авторът на публикацията и съответно регистрационния номер на автомобила, информират от пресцентъра на полицията в областния град.

Така пътните полицаи стигнали до самоличността на водача на червен „Опел“, който се оказа 68 годишен мъж от гр. Пазарджик.

Станало ясно, че нарушението е извършено от него на 31 май, но не на АМ „Тракия“, а в района на пътен възел „Гелеменово“, пътувайки от Панагюрище за Пазарджик.

Мъжът оказа съдействие за изясняването на фактическата обстановка и призна за извършеното нарушение.

Съставен му е акт съгласно Закона за движение по пътищата. От ОДМВР-Пазарджик изразяват благодарност за нетърпимостта и непримиримостта на гражданите към нарушенията на правилата за движението по пътищата.

Из