10 трика за по-хубав секс

Десет прости стъпки към по-хубавия секс според dama.bg

1. Не правете секс с гадняри. Който се държи зле с останалите, вероятно ще започне да се държи зле и с вас. Не отделяйте време за такива хора.

2. Мастурбирайте. Полезно е, но и когато познавате тялото си по-добре, ще можете да насочите някой по-лесно, за да ви достави оргазъм.

3. Научете се да споделяте какво ви харесва на партньора си. Ако знаете какво ви харесва, не губете време в проби и грешки. Просто му обяснете какво ви харесва.

4. Не се примирявайте със секс набързо. Има и моменти за такъв секс, но той няма място в спалнята.

5. Не правете нищо, което не ви харесва. Ако се насилвате да правите нещо, със сигурност няма да изпитвате удоволствие от секса.

6. Но не се страхувайте да казвате „да“ на нови неща. Ако той предложи нещо ново, което смятате, че може да ви хареса, се съгласете.

7. Запомнете, че предразполагането не е всичко. Според експерти 70% от жените не получават оргазъм от класически секс.

8. Не се съгласявайте да правите незащитен секс. Отказвайте всичко, което може да застраши здравето ви. Просто не си струва.

9. Получавайте оргазъм всеки път, в който правите секс. Ако партньорът ви свърши, а вие не сте, му кажете, че искате да ви помогне и вие да стигнете докрай. Ако не ви угажда, няма смисъл повече да правите секс с него.

10. Не позволявайте на никой да ви кара да се чувствате зле, че имате нужди и желания. Не всеки разбира сексуалните ви предпочитания, но това не означава, че трябва да се чувствате зле, защото ги имате. Заслужавате само най-доброто.

Подобни статии

Top