7 забравени женски ерогенни зони

За да увеличите удоволствието си по време на секс, накарайте своя партньор да обърне повече внимание на някои определени части от вашето тяло.

Женското тяло може да бъде извор на удоволствие, стига да знаете верните места, на които да го потърсите. Ако искате да експериментирате и да се отдадете на различни невероятни усещания преди и по време на секс, то разберете кои са 7-те забравени ерогенни зони. Скоро обръщали ли сте внимание на някоя от тях?

Пубисът

Зоната над генеталиите, където е срамната кост, може да бъде интересна ерогенна зона. Галещите движения и нежното докосване в тази част от женското тяло биха могли да бъдат вълнуващи и приятни. Втриването на етерично масло в зоната на пубиса пък може да помогне на жената да се отпусне, а след това и да изпита по-голяма удоволствие по време на секса.

Зад коленете

Това е една от най-пренебрегваните ерогенни зони в женското тяло, а не трябва. Областта зад коленете е съпроводена с нежна и мека кожа, която е изключително чувствителна. Мъжът може да я целува или пък да я масажира с помощта на етерично масло или лосион. Много дами определят стимулирането на тази зона като изключително и възбуждащо чувство. Самите колена и по-специално върховете им (около капачката на коляното) също са място, на което трябва да обърнете внимание.

Коремът

Макар и да ви изглежда странно, целуването или пък масажирането на корема би могло да бъде едно доста приятно изживяване.  Доказателство за това е фактът, че в някои редки случаи представителки на нежния пол достигат оргазъм по време на коремни упражнения. Едно обаче е гарантирано за всички жени – специалното внимание в тази зона ще им гарантира приятно чувство, особено ако целувките на техния партньор продължават все на юг и увеличават тяхната възбуда.

Устните

Искате да изживеете един по-хубав и вълнуващ секс? Опитайте да прекарате най-малко 5 минути в целувки, преди да продължите с каквото и да е друго. Устните остават едни от най-еротичните зони в женското тяло. Опитайте различни сила и интензивност, като дори нежното докосване на устните може да ви достави голямо удоволствие.

Скалпът

Обичате, когато вашият фризьор масажира главата ви, докато мие вашата коса, нали? Ще ви бъде още по-хубаво, ако вашият партньор масажира скалпа ви. Това се дължи на факта, че скалпът е покрит с нервни окончания, които са много чувствителни на допир. Масажът в областта на главата не само ще ви освободи от напрежението, но и ще насити тялото ви с хормони като допамин и серотонин.

Краката

Релаксиращият масаж на краката след дълъг и тежък ден може да се превърне в нещо много възбуждащо. Да не забравяме, че много мъже имат фетиш към женските крака. Една дама също може да усети своите крака като източник на възбуда, тъй като стимулирането на някои точки там могат да предизвикат сексуално желание.

Шията

Тази част от женското тяло е много чувствителна. Няма нищо по-съблазнително от мъж, който нежно масажира вашите рамена и още по-нежно целува шията и врата ви.

Източник: rozali.com

Подобни статии

Top