7 идеи за подаръци от сайтовете за онлайн пазаруване - DC news

7 идеи за подаръци от сайтовете за онлайн пазаруване

Сайтовете за онлайн пазаруване предлагат какви ли не идеи, които можете да осъществите на момента – само с едно кликване. Вижте 7 от тях, които подбрахме за вас:

1. Светещи тонколонки с формата на разрязана ябълка – нестандартни, забавни, идеален подарък за компютърните маниаци. А освен това – запомнящи се. Когато гаджето ги погледне, непременно ще се сети за вас. И ще набере телефона ви.

2. Забавен mp3 плейър. Добър подарък и за дете, и за приятел. Детето ще се радва на играчката, а приятелят – за него плейърът отново ще е повод да се сети за вас.

3. Соларно цвете – супер подарък за нея през зимата. Хем цвете, хем играчка, хем нещо разведряващо. И винаги кима съгласно, привличайки погледа.

4. CTRL + ALT + DEL компютърни чаши за кафе, чай, коктейли и други напитки – закачка към близки и приятели, които не стават от компютъра.

5. Двустенни термочаши – за да пиете заедно чая или кафето си, без да се опарите. Прекрасен подарък за влюбени двойки.

6. Ластици за плетене на гривнички. Интересен подарък за детето ви. Включете се в новата мания и окичете китките си с ярки неонови гривни, изработени изцяло от гумени ластичета. А може да направите и за приятелите си. Или вас да изненадат с тях.

7. Дигитална касичка, която разпознава български монети. А на дисплея се изписва сумата, събрана в нея.

Разбира се винаги можете да подарите бижу, книга или пък просто ваучър за пазаруване. Но се надяваме, че точно такъв тип подаръци, ще доставят удоволствие на вашите приятели и близки.

 

 

Подобни статии

Top