7 ранени при пет катастрофи в Пловдивско

katas3

Четири са по-тежките пътни инциденти за изминалото денонощие в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР.

“Хюндай” се преобърнал в канавката на пътя Куклен – Брестник вчера около 7.15 часа. 41-годишна шофьорка от Куклен, изгубила контрол над управлявания от нея автомобил. Ранени са шофьорката и 12-годишно момиченце. Те са откарани в болница без опасност за живота, като момичето е оставено за наблюдение.

Около 8.30 ч. на кръстовището на булевардите “Шести септември” и “Цариградско шосе”, “Волво”, управлявано от 31-годишен пловдивчанин се ударило в лек автомобил “Хонда”. Пострадал е 23-годишният водач на втория автомобил, които след преглед в болница е бил освободен. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Две пешеходки бяха леко ранени в Пловдив. Около 8.00 часа на бул. “Македония” лек автомобил “Дачия”, управляван от 35-годишна пловдивчанка, при ляв завой удря пресичащата на пешеходна пътека 49-годишна жена. Подобна маневра е предприел около 19.00 часа и 66-годишен водач на лек автомобил “Ситроен”, на кръстовището на улиците “Авксентий Велешки” и “Рузвелт”. Ударено е 18-годишно момиче от Първомай. Двете пешеходки са били откарани в болница и след преглед са били освободени.

Две жени пострадаха в катастрофа на Рогошко шосе при челен удар. Около 19.00 часа вчера е било получено съобщение за инцидента, станал на 2 км извън Пловдив в посока Рогош. Според първоначалната информация лек автомобил ”Ситроен” с водач – 49-годишна пловдивчанка се удря челно в движещото се в лентата за насрещно движение “Рено”, управлявано от 21-годишно момиче от Пловдив. Двете жени са откарани в болница без опасност за живота, алкохолните им проби са отрицателни. Продължава работата по изясняване причините са пътно-транспортното произшествие.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top