7 типа недостъпни мъже

7 типа недостъпни мъже

Мъжете се различават по толкова много начини. Някои са добри, други – лоши, някои са съвестни, други – безотговорни, едни са верни, други са полигамни и т. н.

Има обаче няколко типа мъже, които са изключително неподходящи за започването на сериозна връзка, най-вече заради това, че са неспособни да поемат такъв ангажимент.

Много жени се опитват да създадат сериозни отношения с мъже от този вид, но след време си тръгват разочаровани, установявайки, че само са си изгубили времето. Става въпрос за мъжете, от които всяка уважаваща себе си жена трябва да бяга надалеч, ако не иска да лекува разбитото си сърце.

Ето и за кои 7 типа недостъпни мъже говорим:

1. Лошото момче

Лошото момче се очертава като един от най-неустоимите типове, към които жените са привлечени масово. Някои влюбени дами се опитват да оневинят лошото момче самозаблуждавайки се, че той всъщност не е чак толкова лош. Въпреки това, след време те сами се убеждават, че няма да могат да влязат под кожата на този студен, циничен и мрачен тип. Тези мъже виждат само отрицателните неща в света и като цяло имат навика да потискат близките си хора.

2. Жененият мъж

Жените, които се надяват, че жененото им гадже най-накрая ще се разведе със съпругата си, са едни от най-заблудените. Любовницата често е използвана от представителите на силния пол като секс отдушник, но реално са много малко мъжете, които са склонни да напуснат жена си заради друга. В този смисъл тези мъже си остават недостъпни.

3. Гаджето от дистанция

Някои жени наистина вярват, че могат да поддържат дълга връзка от разстояние. За известно време това е възможно, но все пак един от двамата в двойката в даден момент трябва да направи компромис в името на връзката и да се премести при другия. Ако имате връзка с мъж, който не показва никакви признаци, че иска да бъде по-близо до вас физически всеки един ден, значи трябва да си имате едно наум за него.

4. Емоционалният инвалид

Има един тип мъже, които не са способни на дълбоки чувства. Те може да присъстват физически в живота ви, но емоционално са почти на друг континент. Почти със сигурност тази връзка ще завърши катастрофално и то за ваша сметка. Ако усещате, че приятелят ви е изградил стена около себе си и не ви допуска в най-интимния си свят, значи той не е човекът за вас.

5. Мъжът, който има фобия от обвързване

Има един тип мъже, които сякаш са алергични към по-сериозното обвързване. Те може да имат сериозна връзка с вас, но така и никога да не ви предложат брак и да не са склонни да имат деца. В действителност, тези мъже само ви губят времето.

6. Мъжът, който си пада по секса за една нощ

Тези мъже просто си падат по преследването на плячката, но когато тя им падне в ръцете, те губят интерес. Тези мъже имат славата на женкари и едва ли ще искате да си имате вземане-даване с такъв ненадежден екземпляр.

7. Безотговорният мъж

Това е най-лошият тип мъж в нашата класация. Той може да се ангажира с вас, да се ожени за вас и дори да стане баща на децата ви, но това няма да го накара да му пука повече. Този тип е микс от всички останали вече споменати мъже. Той рано или късно ще разбие сърцето ви, но покрай него може да изгубите дълги години от живота си. Видите ли, че един мъж се държи безотговорно към важните неща, бягайте от него на всяка цена. Той може да ви се струва емоционално и физически достъпен в началото, но след време ще разберете, че връзката ви с него е като влакче на ужасите.

Източник: tialoto.bg

 

Подобни статии

Top