7 черти на „лошото момиче“, които мъжете обожават

losho_momiche

Вярно е, че повечето мъже не се навиват за връзка с „лошо момиче“. Но също така е вярно, че този тип жени много силно ги привличат. До толкова, че нито един от тях не би отказал половинката му да притежава няколко качества на лошото момиче, пише beu.bg

Вижте кои са и сами ще се убедите защо.

Тя е палава. Не се преструва, че мрази порното и не се плаши от нови сексуални приключения.

Лошото момиче е секси! Няма да я видиш с плетения пуловер на баба, дори навън да е -20 градуса. Облича се добре и изглежда добре, независимо дали е на работа, на парти или вкъщи.

Тя е съблазнителна. Като малко дяволче, което омайва само с поглед. Владее изкуството на флирта и знае как да накара един мъж да я желае.

Тя е точно такава, каквато е! Лошото момиче не се интересува как изглежда в очите на другите. Не се страхува да върви против правилата и не чувства постоянна необходимост от одобрение.

Тя не чака мъжът й да се сети да направи романтичен жест. Тя го вдъхновява да го направи!

Тя е директна. Докато ти ще милваш и успокояваш партньора си, когато е претърпял провал, тя ще му каже право в очите къде е сгрешил и ще му даде поне няколко варианта за действие.

Тя не приема нещата толкова навътре! Няма да седне да рони сълзи, щото, видиш ли, той не й се обадил навреме. Или е предпочел да излезе с приятели, вместо да се гушка с нея пред телевизора.

Тя ще се облече супер секси и ще отиде някъде да се забавлява. А от това, че не е предпочел нейната компания, губи само той.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top