7 филма, в които актьорите наистина са правили…

7 филма, в които актьорите наистина са правили...

От някои секс сцени в киното остава впечатление, че току що сте разгледали списание на дивана – забавни са, но не предизвикват особен интерес. Но пък някои по-бурни епизоди предизвикват цла буря от емоции. Досещате ли се защо?

Нимфоманка – 2013

Към творчеството на Ларс фон Триер може да се отнасяме различно, но лентата е призната за един от най-добрите филми на 2014 година от авторитетното френско киносписание Cahiers du Cinema.

Филмът е с много откровени сцени. Когато актьорът Шайа Лабаф признава симпатиите си към актрисата, изиграла главната роля във филма – Стейси Мартин, се появяват слухова зе това, че между двамата актьори се случва нещо извън снимачната площадка. Преди това режисьорът заявява, че във филма му ще се показва само реален секс, а Лабаф, на свой ред, потвърждава съгласието си да се снима в секс сцените без дубльор. В крайна сметка сцените пред камера снимат порно актьори, на чиито тела по-късно, със специална технология, монтирали главите на Стейси и Лабаф.

По-късно Лабаф се запознава с друга колежка – Мия Гот, която изиграва момиченцето Пи. На 10 октомври 2016 година в Лас Вегас двамата вдигат сватба в Лас Вегас.

„Малко пепел“

1922 година. В Мадрид се срещат двама млади испанци – южнякът Федерико Гарсия Лорка и каталунецът Салвадор Дали. Обединява ги не само творчеството, но и романтичните чувства.

Лицето на Салвадор Дали (Роберт Патисон), е разкривено от оргазма, зрителите си мислят, че всичко е прекалено естествено и актьорът си признава – за да добави достоверност към сцената, се наложило да мастурбира. „Просто разбрах, че няма как това да се получи, без да направя нещо, така че се наложи да се самозадоволявам пред камерата. Лицето ми по време на оргазъм, ще остане за вековете“, коментирал той.

1 2 3

Подобни статии

Top