7 неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Фройд нарича женската сексуалност „тъмния континент“.

Е, ако това е вярно, мъжката сексуалност може да се квалифицира като тъмната планета.

Спалнята е една от големите сцени на мъжката игра, така че това, което виждате по телевизията или чувате от тях самите, обикновено е роля, а не реалността.

Ето 7 „разкриващи“ факта, взети директно от мъже и експерти, които може да искате да знаете.

1. Ние отговаряме на похвали.

Мъжете не се различават от жените, когато става дума за комплиментите като катализатори на сексуално доверие. Тази похвала може да бъде направена, преди да стигнем до спалнята (да ни кажете колко сме блестящи) и след това (да ни кажете колко добре изглеждаме голи).

Освен тези неща, мъжете се тревожат за размера (на някои измерими органи), косата им (или липсата й) и други качества. Опитайте се да бъдете допълнително утвърждаващи по отношение на тези чувствителни въпроси.

2. Ние се страхуваме от интимност …

… Но не поради причината, която си мислите! Проучванията показват, че момчетата са по-привързани, дори по-изразителни от момичетата, докато не достигнат училищна възраст.

По това време започват социални репресии – с думи, мисли, чувства – и нашето желание за човешки контакт отива по дяволите. Така че, това желание за интимност става табу, и възможността за интимност може да ужасява мъжете – не защото ги дразни, а защото осъзнаваме колко отчаяно я търсим.

Какво трябва да направи една жена? Първо, разберете, че прибързаното отстъпление след секс от вашия човек може да е свързано със собствения му шок, колко много желае връзка с вас (и колко много от друга страна я отрича в живота по принцип).

След това се оттеглете малко сама. Това му дава време да види, че неговите момчешки навици всъщност са напълно мъжествени.

3. Ние ценим секса заради секса.

Като говорим за интимността, понякога малко “ спонтанен секс“ е правилното лекарство. Според д-р Джо Корт, психотерапевт и сексолог, „мъжете искат техните съпруги да се наслаждават на суровия секс, не само да го понасят или да го приемат лично.“

За мъжете не става дума за доминиране над жената, а за нейното пленяване. Понякога се опитайте да го оставите да ви развращава.

4. Ние не сме само нашия… нали знаете.

1 2

Подобни статии

Top