70 дарители с признателност от община Асеновград заради К-19

Община Асеновград удостои със свидетелства за дарение всички 70 дарители,

които са се включили до момента в дарителската кампания за борба с новия коронавирус COVID-19. Чрез този жест общинската управа изразява своята благодарност и признателност към добротата и благородството на дарителите. Всяко от свидетелствата е поименно, като е описана стойността на сумата или съответно – какво е материалното дарение.

Някои от свидетелствата бяха връчени лично на някои от дарителите, а на други – изпратени до адрес и съответните благодетели ще си ги получат по пощата до дни. Община Асеновград благодари за съпричастността и добродетелта на всички асеновградчани в борбата срещу заразата.

А именно – както на дарителите, които даряваха несамо парични и материални средства, но и на доброволците, които отделиха от времето си и с доброволен труд допринесоха за по-лекото протичане на карантината за най-уязвимите групи от хора.

Общинската управа изразява благодарността си и към останалите, които спазваха и все още спазват правилата и ограниченията, за да запазят живота и здравето си и това, на своите близки.

Подобни статии

Top