Година и 8 месеца затвор за проститутка, обрала клиент

Да живееш като ескорт момиче

Проститутка рецидивист с 11 предишни присъди за кражби отива отново в затвора, реши пловдивският районен съд. Магда Й. е призната за виновна, че при опасен рецидив е откраднала 1000 лева от свой клиент, съобщава Агенция Монитор. Тя ще трябва да излежи 1г. и 8 месеца при първоначален строг режим в затвор или в затворническо общежитие от закрит тип.

Магда, която е без образование и неомъжена, заработвала като жрица край пътен възел „Скобелева майка” в Пловдив. На 20 май м.г. край нея спрял пловдивчанин, който носел в себе си 1000 лева от транспортни услуги.

Мъжът поискал свирка и се спазарил с жрицата за 10 лева. Качил я в колата си и двамата се усамотили в района на Ботаническата градина. Преместили се на задната седалка, след което клиентът извадил от джоба на долнището на анцунга си портфейла си, дал й една банкнота, а останалите ги прибрал обратно.

Жрицата видяла, че има още пари и докато задоволявала мъжа, успяла да извади портфейла и да вземе всички банкноти. Когато приключила, побързала да напусне колата и да изчезне в тъмното в Ботаническата градина. Мъжът се озадачил от поведението й, опипал портфейла си в анцунга си, отворил го и видял, че парите липсват.

Хукнал да я гони в тъмното, но не успял да я намери и се оплакал в полицията. По време на делото жрицата се е признала за виновна и помолила съда за по-леко наказание. Тя може да обжалва присъдата си пред окръжния съд в Пловдив.

Подобни статии

Top