Седмичен хороскоп за 18 – 24 януари

ОВЕН 21.03 – 20.04

Твоите надежди и стремежи, през тази седмица, ще бъдат свързани с дома и семейството. Отлично време за подреждане на дома или за козметичен ремонт. Но не е необходимо да се нагърбваш с всичко – споделяй с близките си и заедно с тях решавай текущите битови проблеми.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако забележиш, че всичките ти усилия отиват напразно, а начинанията ти срещат силна съпротива и никак не се придвижваш напред, не се паникьосвай. Зареди се с търпение, не прибързвай събитията и запази спокойствие. По-добре остани в сянка и не започвай нищо. Пази душевните и физически сили. Те ще ти бъдат необходими още дълго време.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

И в работата и в личните дела ще трябва да разчиташ само на себе си. Не падай духом, не обръщай внимание на пречките, срещащи се по пътя, не слушай никого. С каквото и да се захванеш, всичко ще ти се получи. Важното е да имаш ясно определена цел и решително да се движиш към нея.

РАК 22.06 – 23.07

Хороскопът съветва да не взимаш резки решения и да не се конфронтираш с другите. През този период емоциите ще взимат връх над здравия разум и може да те подтикнат към действия, за които по-късно ще се срамуваш. Така че, дори ако си много ядосан на колега или на любим човек, по-добре сдържай гнева си и премълчи.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Подходящо време да приведеш своя дом в ред и да обновиш интериора. Има звездни предпоставки за интересни запознанства, които ще се окажат полезни както за работа, така и за живота ти като цяло. Така че не страни от новите хора. Сега се полагат основите на твоите бъдещи постижения и успехи.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Празничното настроение още те държи. И това е страхотно! Просто се наслаждавай на живота, обгради се с приятни и красиви неща, общувай с приятни хора, чети, насищай се с положителни емоции и с нова „храна“ за размисъл, прави всичко с удоволствие, без напрежение!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

На дневен ред са семейството и домашните проблеми. Не давай воля на емоциите си, постарай се да не провокираш конфликти с близките и любими хора, на никой не повишавай глас. В трудни ситуации се вслушвай в интуицията си, дори ако нейните подсказки са в противоречие със здравия смисъл.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тази седмица твоята принципност и твърдоглавост, може да ти донесат много проблеми и да станат повод за разваляне на отношенията с колегите. Старай се да бъдеш по-отстъпчив и сговорчив, ако ти е важно как ще се отнасят към теб твоите бизнес партньори. Възможно е, през този период да се наложи да жертваш нещо в името на любовта.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За да бъдеш успешен, трябва да оставиш обичайните модели и да се опиташ да действаш нестандартно. При това е важно да вземаш предвид личните си интереси и да отстояваш семейното си благополучие. Живей в хармония със себе си и не обръщай внимание на това, което могат да кажат за теб околните.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица ще трябва коректно да градиш отношенията с тези, които познаваш от скоро – нови колеги, приятели или любим човек. В личния живот, в дома и семейство цари хармония и разбирателство. И за да се задържи така повече време, не игнорирай молбите на своите близки.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Прекарай поне малко време в самота, за да си направиш самоанализ. Така ще можеш по-бързо да разбереш причините за своите проблеми и да набележиш достойни цели, към които да се стремиш. Може би и ти самият усещаш че стоиш на кръстопът, и че сега, бъдещето ти зависи само от теб и по-точно, от твоя правилен избор.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако не преразгледаш доброволно своите жизнени убеждения и принципи, обстоятелствата ще те принудят да го направиш. Този съвет е особено актуален, ако животът ти напоследък не върви така, както ти се иска. Веднага след като започнеш да се променяш, ще започне да ти върви в работата и в любовта.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top