Астро – нумерологична прогноза за 3 февруари 2016

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня  и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си ,така и нашето  обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1)  Правете разлика между обикновени и господарски числа.Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата –  22.11.1961 г., сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33 – не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата.

03.02.2016

1. Вибрация на деня – 5

2. Управител на деня – Меркурий

3. Луната е в Стрелец

4. Фаза на Луната – четвърта четвърт

5. Лунният ден преминава от 24-и в 25-и в 03:04 ч.

6. Цветът на успеха е зелен.

7. Минерал на успеха  – яспис, нефрит.

8. Забранените операции са на: черния дроб, кръвоносната система, донорството, кръвопреливането (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден с число на живота  5 – са бъдещи добри литератори или финансисти. Динамични и творчески натури, които ще постигат своите цели с мек диктат и остър ум. Могат да бъдат успешни бизнесмени, ако не поемат по пътя на добрите възпитатели, преподаватели, журналисти. Винаги ще имат крайна цел и не биха я изоставили въпреки прибързаните си решения.

Двадесет и пети лунен ден изисква покой и усамотение. Съветът е да не изразходвате излишна енергия, която се възстановява по-трудно. Денят в Стрелец подсказва да не хвърляме напразни сили и да намалим активните контакти. Подходящ е за самоанализи и равносметка, правилно използване на интуицията. Ще рече, да се вслушваме във вътрешния си глас и онова първо усещане, което не подлежи на размисъл – е най-вярното.

При Луна в Стрелец са подходящи задграничните пътувания.

Денят е благоприятен за уреждане на юридически въпроси.

Полезни са процедурите за подобряване на кръвообращението.

Фазите на Луната и тяхното влияние върху организма

Новолуние –  когато Слънцето, Луната и Земята се намират на една линия. Слънцето осветява само обратната страна на Луната, която е невидима. В точката на новолунието се наблюдава процес на успокояване.

Първа фаза на Луната  – след  новолунието Луната продължава да се движи на изток (посока, обратна на часовниковата стрелка) от Слънцето и става видима.

Тенденцията е пълно успокоение. Периодът е добър за започване на конкретен оздравителен цикъл. Добър период за отказване от вредни навици и формиране на полезни такива. Добър период за очистителни процедури.

Втора фаза на Луната  – в тази фаза започва разширението на организма ,при  което потокът на течности и енергията са с посока отвътре – навън. Или това е период подходящ за изчистване от токсините. В тази фаза са активни жлъчката и черният дроб, затова препоръката е да се подложат именно те на очистителни процедури .

Пълнолуние–  максимално отдалечаване от Слънцето – процес на свиване.

Трета фаза на Луната  –   периодът е подходящ за физически натоварвания, храносмилателните процеси са интензивни и може да се приема по-груба храна, суровоядството се прилага успешно. Не бива да се преяжда.

Четвърта фаза на Луната  – с четвъртата фаза завършва лунният цикъл и затова тренировъчните и оздравителни процедури също трябва да приключат. Тази фаза е подходяща за провеждане на гладуване и очистване на организма.

Физическото натоварване трябва да бъде сведено до минимум. Повече трябва да се ходи по-малко да се седи за да не се застоява кръвта в краката.

Препоръчителна е лека гимнастика. Трябва да се отбягва тлъста храна, но е полезно да се използват повече подправки.

 

 

Подобни статии

Top