Спипаха 20-годишен с марихуана в Асеновград

Двама младежи попаднаха в полицейския арест за притежание на наркотици. В неделя, при извършена проверка, служителите на реда в Асеновград иззели 0,407 грама марихуана от 20-годишен мъж от града.

Около 23.20 часа същия ден на ул. “Пере Тошев” в Пловдив колегите им от Първо РУ установили, че 24-годишен младеж от Смолян носи в себе си 0,236 грама амфетамин и 1,122 грама марихуана.

Извършителите са били задържани за срок до 24 часа и срещу тях са започнати полицейски производства.

Подобни статии

Един коментар

  1. xxx написа:

    Слуги на мафията и противници на народа  . Имаме си най-импотентното МВР в света ! Не че нещо, ама някой ще дръзне ли да отрече това ? И за да не слагаме всички под общ знаменател – на пръсти се броят съвестни служители на реда, които много често, стараейки са да си вършат справедливо работата, биват репресирани и им ‘дърпат конците’ ! Безспорен ФАКТ !

    Доказателствата за това ги получаваме ежедневно, в големи порции, право в очите. И видиш ли, тези служители на реда (много спорно на чий ред служат обаче …) са наши приятели, роднини, братя/сестри и т.н. … и те работят срещу нас, народа … Това е трагично, тъжно, плачевно.
    По улиците спокойно си ходят безнаказани убийци, обирджии на бедни, изнемощели и беззащитни пенсионери, крадци на милиони, биячи, състезатели-убийци …. На чии интереси и ред служат нашите полицаи ?

    Без обидени … това е действителността … и както вече казах – не слагам всички под общ знаменател !

Top