Астро – нумерологична прогноза за 10 февруари 2016

numerologiq12

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

Сряда – 10. 02. 2016 г.

1. Вибрация на деня – 3
2. Управител на деня е Меркурий
3. Луната е в Риби
4. Фаза на Луната-първа
5. Луненният ден преминава от 2-ри в 3-ти в 08:21 ч.
6. Цвят на успеха – зелен
7. Минерали на успеха – нефрит, яспис, топаз
8. Забранените операции са на стъпала, лимфи, кистозни образувания – освен ако не са животоспасяващи

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Те са бъдещи творци,открити за нови начинания. Ще обичат да диктуват условията в личен и професионален план. Емоционални и чувствителни, но реалисти. При прекалено натоварване могат да изпаднат в депресия. Препоръчително е да се занимават с изкуство, дори и като хоби. Необходимост за тяхното душевно равновесие е, да имат творческа изява. Творец човек може да бъде и в ежедневните си ангажименти, стига да обича онова, което върши.

Трети лунен ден е динамичен, активен ден. Ако сте с понижено самочувствие и нямате поле за изява- означава, че трудно ще контролирате вътрешното си недоволство и нападателно поведение. Позитивизмът е задължителен за да се избегне агресията. Самозащитата също е добра позиция, при положение, че се сблъскате с агресивна личност. В този ден отстъпчивостта не помага. Това не означава непременно конфликт. Една и съща мисъл може да бъде изказана по много различни начини т.е. препоръката е категоричност, но не и конфликт.

Добър ден за сключване на брак.

При първа фаза на Луната организмът се зарежда енергийно. Сега може да се хапва любимата храна, но не да се прекалява. Храната трябва да дъде балансирана, защото ще е полезна за организма през целия лунен месец.

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

На 08.02.2016 г. започва годината на червената огнена маймуна в 16:39 ч. и продължава до 28.02. 2017 г.

Маймуната е най – силна в часовете от 15:00 до 17:00. Има елемент „метал“, който съответства на зодиакален знак Лъв, т.е през месец август е най- успешна.

Представителите на този зодиакален знак са умни, закачливи, артистични и пресметливи. Могат да бъдат егоисти и да предизвикват недоверие.

Годините 1932, 1944, 1956, 1980, 1992, 2004, 2016 са подвластни на този зодиакален знак. Това са години, в които се разбулват тайни от световен мащаб. Години, в които съдружията лесно се разпадат.

Вниманието ни трябва да бъде насочено към начина на общуване. Да не прибягваме към хитринките на маймунката,когато искаме да постигнем нещо на всяка цена.

Маймуна, Дракон и Плъх за тази година това са знаците на прогреса и новите начинания, способни да внесат инициатива и нововъведения. Дават начало на действието, прогресивни са и успяват, защото много си помагат. Те са несдържани и често избухливи, когато бездействат.

Триединството Маймуна- Дракон –Плъх е ковачница за нови идеи и начинания. Тяхното съдружие е непреодолимо.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top