Астро – нумерологична прогноза за 12 февруари 2016

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

Петък – 12.02.2016 г.

1. Вибрация на деня – 5

2. Управител на деня е Венера

3. Луната е в Овен 

4. Фаза на Луната-първа четвърт

5. Луненният ден преминава от 4-ти в 5-ти в 09:17 ч.

6. Цвят на успеха – син

7. Минерали на успеха – топаз, смарагд, розов мрамор

8 .Забранените операции са на главата, ушите, очите, устна кухина, зъби, челюст, брадичка (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 5. Умни с бърза и продуктивна мисъл. Добри физици, математици ,банкери. Любознателни с разностранни интереси и добри речеви способности. Бъдещи стоматолози и хирурзи. Усетът им към материалния успех е добър, но и лесно ще харчат.

За днес зодиакален знак Овен не е в силата си. Носителите на число на живота 6 или 33 –притежаващи зодиакален знак Везни или Телец се радват на творчески успехи.

Пети лунен ден е подходящ за подписване на договори, за започване на съдебни дела. Този ден посочва нашите недостатъци. Не бива да се сърдим на тези, които са ни обидили – те ни подсказват как да се коригираме.

Не трябва да има ограничения в яденето. Това е единствения ден, в който храната се усвоява без остатък.

За предотвратяването на мигрена е добре в този ден да се пие обилно чиста вода и да не се приемат шоколад и кафе.

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОГНЕНА МАЙМУНА

На 08.02.2016 г. започва годината на червената огнена маймуна в 16:39 ч. и продължава до 28.02. 2017 г.

Маймуната е най – силна в часовете от 15:00 до 17:00. Има елемент „метал“, който съответства на зодиакален знак Лъв, т.е през месец август е най- успешна.

Представителите на този зодиакален знак са умни, закачливи, артистични и пресметливи. Могат да бъдат егоисти и да предизвикват недоверие.

Годините 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 са подвластни на този зодиакален знак. Това са години, в които се разбулват тайни от световен мащаб. Години, в които съдружията лесно се разпадат.

Вниманието ни трябва да бъде насочено към начина на общуване. Да не прибягваме към хитринките на маймунката,когато искаме да постигнем нещо на всяка цена.

Маймуна, Дракон и Плъх за тази година това са знаците на прогреса и новите начинания, способни да внесат инициатива и нововъведения. Дават начало на действието, прогресивни са и успяват, защото много си помагат. Те са несдържани и често избухливи, когато бездействат.

Триединството Маймуна- Дракон –Плъх е ковачница за нови идеи и начинания. Тяхното съдружие е непреодолимо.

Подобни статии

Top