Какво казва цветът на косата за сексуалния ви живот?

Според проучване на SKYN Condoms Millennial цветът на косата до голяма степен влияе върху поведението на партньорите в секса. Отговорите на над 5 000 мъже и жени на възраст между 18 и 34 години доказват определени тенденции. Ето и най-интересните от тях:

Хората с черна коса са най-склонни да използват сайтове за запознанства и други по-нестандартни начини за намиране на сексуален партньор (21%).При русокосите и брюнетите процентите са равни (17%).

Червенокосите си падат най-много по игричките тип „50 нюанса сиво“ (20%).Сред блондините, такива са (14%) и брюнетите са най-накрая  (12%).

Хората с черна коса са тези, които имат най-много авантюри за една нощ (65%), сравнено с останалите разликите са минимални – блондини (61%), брюнети (59%), червенокоси (57%).

Изненадващо като „много добри“ или „добри“ в леглото отново на първо място са чернокосите (56%), следвани от червенокосите  (42%), брюнетите (41%) и с най-малко самочувствие изглежда са блондините (40%).

Блондините, може би очаквано водят класацията за най-нестандартни и различни места, на които са правили секс: секс под душа (80%), в колата (67%), на открито (52%), в басейн (43%), на парти (37%), на плажа (27%).

Можем да обобщим, че чернокосите, макар и да са по-склонни да търсят секс партньори в интернет, не с много разкрепостени в леглото. Червенокосите, сравнени с останалите са истински нимфомани. Русокосите, разкрепостени на пръв поглед, можем да отнесем към средно ниво на експериментатори.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top