Седмичен хороскоп за периода 22 – 28 февруари 2016

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ще бъдеш обект на силни страсти и затова ще ти бъде трудно да управляваш собственото си поведение. Важното е да не позволяваш на гнева и други отрицателни емоции да надделеят. В противен случай има риск да се скараш с любимия човек, а след това ще се чудиш как да се помириш с него. Така че се старай да не обиждаш с думи и действия тези, които са ти скъпи.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица не обещава никакви съдбоносни промени. Не се забърквай в някакви конфликти, не се отпускай и не отклонявай вниманието си към второстепенни неща. Постарай се сам да разнообразиш своята работа и свободно време. Препоръчително е да помислиш за профилактични прегледи.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Трябва да бъдеш внимателен с парите и да не доверяваш финансовите си дела на хора, които не ти вдъхват доверие. Опитай се да не даваш на никого големи суми, тъй като може да не получиш парите си обратно! Общуването с любимия човек ще ти даде много радост. Желателно е, по-често да използваш гальовни думи.

РАК 22.06 – 23.07

Най-вероятно, ситуацията, която ще се създаде в работата, ще те подтикне да отстояваш себе си и да защитаваш своята гледна точка. Ако си на сто процента уверен в своята правота, не се страхувай да се конфронтираш с бизнес партньорите и дори с шефа. Те няма да се откажат от сътрудничеството си с теб, но пък ще започнат повече да те уважават.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица ще се наложи да бъдеш по-самокритичен. Смелите идеи, които ще ти идват на ум в този момент, в действителност може да не бъдат твърде успешни. Така че, преди да започнеш да прилагаш плановете си в живота, помисли за това доколко тези планове са реалистични. В любовта ще ти върви, но не злоупотребявай с доброто отношение на тези, които те обичат!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Старай се през този период да не се преуморяваш. Може да станеш твърде разсеян, а разсеяността води да грешки и проблеми в работата. Като цяло тази седмица е много добра за делово и за лично общуване. Със сигурност те очакват нови полезни контакти, при положение, че си достатъчно мил и любезен с другите хора.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През този период ще се намираш под влиянието на хармонични звезди, така че всяко нещо, което предприемеш, ще бъде бързо и успешно приключено. Не се стеснявай да поискаш помощ от приятели или колеги – те с удоволствие ще ти помогнат. За да избегнеш проблемите в любовта, не давай прибързани обещания на симпатични представители на противоположния пол.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През тези седем дни разреши професионалните си проблеми. Но не смесвай работата с личните отношения. Седмицата не е подходяща за нови романтични запознанства. Бъди последователен в действията си, не раздавай нереалистични обещания и не приемай допълнителни задължения.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Добър период за нови проекти. В началото на седмицата ще почувстваш прилив на сили, желания и стремежи. Може да се появи нова надежда, пътеводна звезда, която ще те поведе. Повишава се чувствителността, романтичността, емоционалността. Благоприятно съчетание за изграждане на нови отношения или за стартиране на нещо, за което дълго си мечтал (особено ако е свързано с творчество) и което предизвиква положителни емоции и чувства. В средата на седмицата е възможна свръхчувствителност.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През тази седмица ще се наложи в някои отношения да отстъпиш назад, други да отложиш, от трети да се откажеш. Това ще ти бъде само от полза. Бъди разумен и не действай емоционално, от поведението ти сега, ще зависи бъдещия ти успех. В средата на седмицата роднини могат да те накарат да се разтревожиш, но не се очакват сериозни сътресения.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.0

Седмицата ще бъде пълна с различни изненади. Възможно е да получиш важни новини от далече или да бъдеш принуден да предприемеш дълго пътуване. Хороскопът съветва да избягваш стресовите ситуации. Колкото по-малко се тревожиш, толкова по-добре ще се чувстваш. В любовта те очакват приятни изненади, а някои представители на този знак – обещаващи запознанства.

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица може да настъпят усложнения в отношенията. Въздържай се от обсъждане на спорни въпроси с партньорите си. Неотложните проблеми решавай в края на седмицата, когато ще можеш спокойно да обсъдиш всичко, което те интересува. Също така, това е благоприятно време за помирение със съседи и роднини.

Източник: viewsofia.com

Подобни статии

Top