8 въпроса за женските гърди, които мъчат мъжете (18+)

Вижте какво се питат мъжете, когато гледат или мислят за женските гърди!

1. Често ли забелязваш, че ги гледаме? Защото ни се струва, че правим това незабелязано и изведнъж девойката казва нещо ехидно от типа: „Да, знам, че имам прекрасни очи!“.

2. По какво хубавият сутиен се различава от този, пред който възклицавате: «ужас-ужас»? Защо някои сутиени са само скъпи, а други ужасно скъпи, въпреки, че не са осеяни с бисери и диаманти? Цената от материала ли зависи или от това добре ли поддържат гърдите? Или от това колко са красиви? А може би от това дали в тях има банели? Съдейки по цената, тези банели сигурно са издялани от слонова кост?

3. Ако ходиш без сутиен, чувстваш ли се бунтарка? Защото за мъжете да обуят дънките на голо – е наистина бунт. Усещането е, че тайно нарушаваш закона и нищо няма да ти се случи, въпреки това. Същото ли е усещането и при теб?

4. Някои харесват десния си профил, а левия – не. Затова те винаги обръщат към фотографа примерно дясната буза. А как е с гърдите? Харесват ли жените повече лявата си гърда от дясната (или обратното)?

5. Защо сменяш сутиена, ако си решила да облечеш друга рокля? Да не би да имаш по чифт за всякакъв случай? И под всеки тоалет?

6. Случва ли ти се да намираш вътре забравени вещи? Самата мисъл за това, че жената може да държи в сутиена си пари или мобилен телефон, невероятно възбужда. Но какво е, ако сложиш там нещо, а след това забравиш? Бележка, рецепта за торта, червило, завещание… А след това внезапно ги откриваш и се радваш. (Явно мъжът, задал този въпрос ни бърка с кенгуру).

7. Чувствителните зърна – дар ли са или проклятие? От една страна е чудесно, че можеш да получаваш удоволствие от стимулацията им, а от друга, това води ли до определени неудобства, когато случайно ги засегнеш с нещо?

8. Съществува ли идеален размер на бюста? Момичетата с малки гърди страдат и мечтаят за големи, а тези, които природата щедро е надарила, се оплакват, че им е тежко и неудобно. Има ли златна среда и кой размер е тя?

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top