8 причини да разкараме гаджето

Представете си ситуацията – отскоро излизате с нов човек, но нещо не е както трябва. Започвате да се дразните от някакви неща, които той прави или не прави. И колкото и да ви се иска да приемате човека такъв, какъвто е, с този пич просто не можете да останете спокойни. Ето ви няколко причини, заради които е по-добре веднага да го зарежете! Помислете си дали не е някоя от причината да не се чувствате добре с него.

1. Не е способен да взима решения. Жената е способна и сама да взима решения, нали така, но мъжът в крайна сметка е силната половинка и ни се иска да можем да разчитаме на него. Ако той обаче е уклончив, нерешителен, колебае се и се измъква с „както искаш, скъпа“ – не е човекът, на който наистина бихте могли да разчитате.

2. Не разбира от какво имате нужда. Много му е лесно да заяви, че жената не разбира нуждите му, но той разбира ли нейните. Ако не ви оставя необходимото пространство и свобода и някак все успява да мрънка, че вие не удовлетворявате желанията му, по-скоро въпросът е наясно ли е със собствените си нужди и как да ги изрази – вероятно не и няма да разбере и вашите.

3. Не ви отделя достатъчно внимание. Знаем, че много жени притискат мъжа с вечната си нужда да им обръща внимание. Но го има и случаят, в който жената изисква нормалното, а не прекомерно внимание, и все пак не го получава. Ако е мъж на място, трябва да е наясно, че жената иска да ѝ се обръща внимание, в противен случай ще си го потърси от…колеги, приятели, в бара или дискотеката.

4. Вечно иска идеалното. Мъж, който мрънка, че не сте „достатъчно слаба, по-добре, ако е руса, ако можеше очите ѝ да са като на Катрин Зита-Джоунс“ и подобни, никак не стои здраво на мястото си. Идеални хора не съществуват, ако един мъж е с вас, то той трябва да е с вас заради точно това, което сте, а не защото може да се промените в някакъв негов идеал.

5. Не умее да се открива. Ок, мъжът си е мъж – не са така разговорливи, не са така емоционални и бла-бла, чували сме ги тия. Но във връзката трябва да бъде открив и да споделя – какво иска, от какво има нужда, какво му харесва и какво го притеснява. Не, това не означава да говори непрекъснато, но да е наясно със себе си и да може да изрази вътрешния си свят. Жените не могат да четат мисли.

6. Смята, че жената трябва да поддържа отношенията. Да, бе. За връзка са нужни двама и той е точно толкова отговорен и пълноправен участник във връзката, колкото и жената. Да, тя е по-склонна да изгражда връзката, но това не значи, че той трябва да си седи и да си клати краката.

7. Очаква непредсказуемост, но сам няма представа какво е това. Да, иска му се приятелката му да е непредвидима и да поддържа искрата в отношенията им. Но когато тя се оказва наистина непредсказуема по един екстремен и динамичен начин, той изпада в ступор, мятайки обвинения, че тя е едва ли не луда. Не си познал! По-добре не се задържайте много с предсказуемия, монотонен мъж, който се плаши от малко разтърсващи емоции.

8. Не е достатъчно отдаден в леглото. Може той да е добър, но ако не ви дава това, което ви се иска в леглото, докога ще издържите? Нека не се правим на светици – сексът е важен, сексът е много важен. Ако в секса той не мисли за вашето удоволствие, рано или късно ще му намерите заместник.

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top