8 разлики между временния мъж и мъжa завинаги - DC news

8 разлики между временния мъж и мъжa завинаги

Обикновено, когато една жена срещне правилния мъж винаги знае, че е той… или поне сме научени да вярваме, че е така. Но как можем да бъдем сигурни? И ако беше наистина така, нямаше ли намирането на „сродната душа“ да е доста по-лесно.

Ето обаче няколко основни разлики на мъжете, с които само убиваме време и този, с когото може би ще останем за цял живот.

 

1. Временният се напива с вас, сериозният ще ви прибере у дома като се напиеш

Този със сериозни намерения ще бъде способен да ви изтърпи и в най-лошото ви състояние и ще ви помогне, другият ще се впусне в „приключението“ без да му мисли и на следващия ден няма да се поинтересува как сте.

 

2. С временния ще си играете игрички, със сериозния няма да имате нужда от такива

В тези взаимоотношения няма да имате нужда да се надцаквате един друг. Тук няма губещ и победен, докато с временния винаги ще я има играта на котка и мишка, което е хубаво, но само до един момент…

 

3. С временния никога няма да покажете истинската си същност, със сериозния винаги ще можете да бъдете себе си

Сродната ви душа ще ви приема, каквито сте, без д аиска да ви променя. Временният винаги ще намира кусури, дори самият той да е доста по-комплексиран.

 

4. Сериозният винаги ще подкрепя мечтите ви, временният дори няма да знае за тях

Този, който има намерение да остане с вас завинаги ще ви подкрепя и в най-смелите ви мечти. Временният изобщо няма да се интересува от това какво искате да постигнете.

 

5. Временният иска просто секс, сериозният иска семейство

Това е едно от основните неща. Човекът със сериозните намерения ще си представя съвместния ви живот и ще крои планове, временният ще се наслаждава на моментите без да мисли за последствията.

 

6. Временният не обръща внимание на детайлите, сериозният го е грижа

Временният няма да се постарае да запомни любимия ви цвят, как пиете кафето си или към какво сте алергични, но сериозният да, защото просто наистина го е грижа за вас.

 

7. Временният е заменим, но не можете да си представите живота без сериозния

Когато намерите такъв мъж, не го изпускайте, защото наистина животът ви би бил празен за него. Ако сте с някого, но още се оглеждате за други по-добри опции, той не е вашият човек.

 

8. Временният е забавление, сериозният е любов

Ако наистина обичате даден човек, няма как да не го усетите. Не става въпрос само за забавление, а за това да сте завинаги заедно в добро и зло. Това е любовта!

 

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top