8 начина мъжът да мисли за вас непрекъснато

Ако ви се струва, че любимият ви изобщо не тъгува за вас и понякога дори забравя за съществуването ви веднага след среща, няма смисъл да страдате. Ето как да го накарате да мисли за вас постоянно и да му липсвате в очакване на следващата ви среща.

Правило първо: не се натрапвайте

Разбира се, по-просто е да го затрупате с романтични съобщения и смс-и, но ефектът, който ще постигнете с това, ще бъде обратен. Затова трябва да се действа по-внимателно. Забравете за честите обаждания, SMS-и и това непрекъснато да сте заедно. Позволете на мъжа да се чувства свободен и не го задушавайте със своята любов! Не го ревнувайте от приятелите му. Всеки мъж трябва да има възможност да избяга за ден-два. Не встрани! А на риболов, на вила с приятели, в банята или просто в собствения му свят. Дайте му възможност да остане насаме със себе си.

Правило второ: забавете бурното развитие на връзката ви

Тежко е, знаем. Но това е безотказен начин, който са ползвали още нашите пра-пра-пра-прабаби: ако на мъжа не се дава това, което иска, той ще да се опитва да го постигне с всички средства. Или, в краен случай, да мисли непрекъснато за обекта на своите желания. Друг въпрос е, че сега, в XXI-и век, едва ли ще е възможно половин година да го мотаете, не позволявайки нищо повече от невинна целувка по бузата. А и не е нужно. Всичко, което ви е необходимо е, да не се съгласявате на всичко, което иска сега и веднага. Понякога може да прекалите, но няма страшно.

Правило трето: използвайте технологиите умно

Фактът, че не ви препоръчваме да го засипвате със съобщения, не означава, че изобщо не трябва да ползвате съвременните технологии. Напротив, можете да ги използвате рядко, но точно навреме. Вместо на всеки два часа да му пращате в месинджъра тъжни котета и сърчица, напишете съобщение от типа: „Ще бъде горещо!“. До сряда той ще си мисли за вас и само за вас. Особено ако днес е четвъртък. Има още един начин да го накарате да мисли за вас – да показвате, а не да разказвате. Особено ако нямате възможност да се срещнете с него в близко бъдеще (например вие или той сте в отпуск). Импратете му селфи, но само да не е в смисъл: „Аз, на фона на Айфеловата кула, широко усмихната“. Нека бъде нещо с намек. Сексуален естествено!

Правило четвърто: внедрете се в лагера на противника

На война като на война — всички средства са добри! Така че смело навлизайте в обкръжението му и се превръщайте в свой човек за близките му. Сприятелете се с неговите приятели и се постарайте да ги очаровате. Още по-добре – помогнете им с нещо. Например, препоръчайте на приятеля му най-добрия лекар в града. Или най-добрия бар, за който знаят малко хора. Целта е проста: другите хора трябва да му напомнят за вас, при това да му напомнят в позитивен аспект: „Тя е свястно момиче, не я изпускай, брат!“.

Правило пето: не подхранвайте самолюбието му

1 2

Подобни статии

Top