Астро – нумерологична прогноза за 2 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

Сряда – 02.03.2016 г.

1. Вибрация на деня – 5

2. Управител на деня е Меркурий

3. Луната е в Стрелец 

4. Фаза на Луната-четвърта четвърт

5. Луненният ден преминава от 23-и в 24-и в 02:42 ч.

6.Цвят на успеха – зелен

7. Минерали на успеха – нефрит, топаз, яспис, берил

8. Забранените операции са на: черен дроб, кръвоносна система, кръвопреливане, донорство (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 5. Енергични и постоянно търсещи, едновременно с това земни и любящи. Лесно ще се ориентират в материалния свят.

Препоръката за днес е зодиакален знак Стрелец да не проявява инициатива.

24-ти лунен ден е добър за интимност. Пътешествията днес носят късмет и успехи.

Не пръскайте безразборно пари, загубите се връщат по-трудно.

Дева и Близнаци са в силата си. Зодиакален знак Риби се намира в „Сатурнова дупка“ до рождения ден, или това ще рече да не се задълбочават в проблеми те си, а по възможност да се отдадат на почивка и приятни емоции.

Числото на живота 5 в съчетание със зодиакален знак Дева има много силен ден.

МЕСЕЦ МАРТ

Месец на силната воля, амбиции, творческо начало и противодействия. Времето е подходящо за изглаждане на личните взаимоотношения, за освобождаване от нежелани връзки и уточняване на причините за досегашни противодействия. В професионален план е добре да бъдем настойчиви и видими, време е да се покажат уменията.

Марсовата сила на 2016 г. действа особено силно през дните от 20-и до 30-и март. Това е добър период за смелите и решителни хора. Трудолюбието, честността и почтеността са качествата,които носят сигурни успехи.

По отношение на здравето ще се сблъскаме с проблеми,на които не сме обърнали внимание през изминалите два месеца.

Ще се срещнем с предизвикателства и трудно вземане на решения, затова внимателното обмисляне на ситуациите е задължително. Не са изключени конфликти и спорове, защото числовата вибрация на месеца подсилва диктаторския характер на взаимоотношенията. Ако човек е способен да избегне конфликтите то той е способен да привлече високите числови вибрации и да се отдаде на творчески успехи. Договорите, които се подписват трябва да се оглеждат внимателно и детайлно.

Добре е да бъдем щедри, човечни, честни особено около равноденствието на 21.03. Тогава всяко ново начало е благословено и добро – като сватби, зачатие, раждане. Проявената толерантност през месец март ще тържествува през цялата година.

Подобни статии

Top