Хороскоп за 4 март

Седмичен хороскоп 19-26 януари

Овен 21 март – 20 април

Ден за почивка и разтоварване. Нищо ново да не се започва независимо от позивите от тук и там за съвместна работа и организиране на общи проекти. Предприетото с амбиция и хъс ще зацикли, ще работи за чужди интереси и може да ви докара здравословен проблем. Правете всичко без бързане, сменете един вид труд с друг, потърсете удовлетворение и удоволствие от усамотеността с близки на сърцето ви хора. Изключете телефона, не позволявайте да ви притесняват с професионални и делови обаждания.

Телец 21 април – 20 май

Другите може и да се отдадат на заслужена почивка, но за вас този ден носи удовлетворение от работата, с която ще се занимавате. Насочете усилията си към любимото хоби, към разработката на проекти и начинания, на които в бъдеще ще разчитате. Важното е да се пазите от въздействие, дори и за съдействие. В този ден случайните контакти носят само вреда, натоварват психиката и джоба с нежелани и непредвидени разходи. На свой терен и сред свои ще се чувствате удобно, обгрижени и щастливи.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за прочистване от душевни и физически шлаки, от наслоенията на делничността, от грижите на работното място и от тежестите на семейните задължения. Всеки, както го разбира, може да избяга от това, което го натоварва. Ограничете до минимум връзките с непознати, с хората, които ви притесняват, вредят и разболяват. Противопоказно е да се бърза, да се правят изявления, без да се проверяват фактите и да се търсят нужните връзки в това, което се обсъжда. Денят носи провокации и някъде по света – засягащи големи групи хора.

Рак 22 юни – 21 юли

Не позволявайте да ви привличат към съвместни действия и инициативи, особено в групи, които не отговорят на разбиранията, на работата, на желанията и душевните ви стремежи. Всяко събиране с неподходящите хора ще ви качва кръвното, ще вреди и ще ви разболява. Родените във втората декада може да преживеят стресови ситуации, ако не концентрират вниманието си към това, което правят. Постойте в тишина, опитайте се да овладеете страха и гнева. Изхвърлете натрупания стрес с повече движение в усамотение.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за покой и изолация, за срещи в тесен кръг с приятели и доверени съюзници, с които винаги е приятно, а и работа може да се свърши. Избягвайте пренапрежението и срещата с тези, които винаги ви качват адреналина. Няма значение кой за какво ви кани. Останете у дома или идете там, където ще се чувствате комфортно, където може да разпуснете и да се държите лежерно без притеснения за поведение и дрескод. Смирете амбицията, радвайте се на живота. Не е ден за работа, за старт на нови и амбициозни проекти.

Дева 23 август – 22 септември

Днес няма да изневерите на професионализма и на ангажирания си стил на поведение. Ще смените един вид труд с друг, ще си вземете и работа за вкъщи с уверението, че сте изостанали с материала Отлагате нещо приятно. Намерете време за всичко и за всички. Сега е моментът да ремонтирате каквото сте обещали, да отделите време за децата, да поработите в градината, да се погрижите за цветята и разсада. Досегът с природата ще ви обнови, ще насочи мисълта ви към нови идеи и проекти. Обмислете всичко на спокойствие.

Везни 23 септември – 22 октомври
Откажете се от всичко амбициозно, не вършете работата, която е трябвало да свърши друг. Ден на пасивност. Прекарайте го в покой и усамотение с най-близките хора. Всичко, което се задвижи с желание за печалби и амбиция, ще се провали и разпадне като проект във времето напред. Избягвайте пренапрежението, контролирайте емоциите, не се занимавайте с неща, за които не сте достатъчно подготвени. Отложете пътувания, ако нещо не е в изправност или ви притеснява. Прочистете се от насъбраната шлака.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Не е ден за правене нещо на всяка цена, за извънредна работа и опити да се доказвате пред някого в една или в друга посока. Спрете, не бързайте, опитайте се да видите света по нов начин. Ако намерите място и време да постоите в тишина и на спокойствие, може да доловите нещо, което не сте усещали преди, с което може да промените личния си избор и бъдещето си. Прочистете мислите, търсете положителното и в най-трудните и мъчителни моменти. Символ на деня е раковината, от която се долавя шумът на морето.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Пазете се от всичко, което може да ви връхлети неочаквано. Ограничете срещите с непознати. Случайните контакти ще ви донесат само грижи и неудобства. Търсете покоя на приятните лични и семейни занимания. Намерете време да поговорите с децата и любимите, с тези, на които държите и на които нещо сте обещали. Не се товарете с много работа. Добре е да се започне прочистваща диета до новолунието, да се направи инвентаризация на връзките, да се отхвърлят някои неприятни и обсебващи ангажименти.

Козирог 22 декември – 20 януари

Родените във втората декада ще изживеят мигове на неудобство, здравословни и физически проблеми. Намалете рисковете до минимум, не позволявайте да ви занимават с работа и задължения, които са от чужда компетентност. Може да станете виновни за чужда вина. Не влизайте в ролята и на болен здрав носи. Стойте далече от тези, които ви вменяват чувство за отговорност в момент, когато сами постъпват безотговорно. Намерете спокойно и релаксиращо място, елиминирайте поне за малко стреса.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за регенерация. Символ са двата съда с жива и мъртва вода, които редуваме в живота си. В момента навлизате в период на пречистване, някои от връзките ще изчезнат, други ще се появят. Освободете се от вредните и обсебващи мисли, стойте далече и от хора, които се опитват да ви въздействат в една или в друга посока. Това, което приключите, ще ви донесе ползи и предимства, а започнатото с голяма амбиция ще потъне в праха на забравата. Сетивата се отварят в момент на покой, мислите текат гладко.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес бързайте бавно, оставете се на течението в реката на живота, не правете излишни движения, не казвайте излишни думи, опитайте всякакви методи за релакс и разтоварване. В момент, когато се изключите от делничното, може да получите и просветление в каква посока да поемете. Спрете някъде по пътя си в място, където усещате покоя и тишината. Медитирайте. Не е ден за амбициозни участия, за явяване на състезания и конкурси. За утре не планирайте съвместни инициативи. Суетата и празните приказки ще доминират.

Източник: monitor.bg

Подобни статии

Top