Хороскоп за събота

Овен 21 март – 20 април

Ден на конфликти. Губите сили в излишни разправии и обяснения, които качват кръвното и водят до енергийни загуби. Родените в третата декада ще изпитват по-големи натоварвания, ще попадат в семейни и приятелски блокажи, ще избиват комплекси споделяйки проблемите си с тези, които винаги са готови да ги изслушат, да помогнат и да ги разберат. Потърсете капацитетно мнение, не се хвърляйте на първата предложена възможност или ангажимент за работа и връзка. Нужна е избирателност на ангажиментите.

Телец 21 април – 20 май

Неразбориите в отношенията на околните ще ви дадат възможност да се измъкнете от неприятни задължения, да свършите нещо важно за себе си и бизнеса си. Родените в третата декада ще получат покани и предложения, даващи възможност да се избегнат посреднически услуги и допълнителни разходи. Окончателното решение вземете утре, когато тенденцията е всичко да потръгне в правилната посока. Бъдете избирателни, ограничите случайните връзки и ще успеете. Препоръчва се въздържание и пост.

Близнаци 21 май – 21 юни

Подготвяйте се за инициативите си в утрешния ден, когато всичко при вас ще тръгне като по вода. Този ден подлага на проверка отношенията ви с околните. Желателно е днес да посетите учители и консултанти, да обмените информации, но без да стигате до големи подробности. От значение е в момента да не се въвличате в интриги, да не давате храна на клюката и да не се включвате в обречени каузи. Провокациите ще са на всяка крачка, трудно ще усмирите и нечии претенции към вас, към свободното ви време и преките ви задължения.

Рак 22 юни – 21 юли

Тежък и рисков ден за родените в третата декада. Оказвате се оплетени в конфликти, в разговорите ви присъстват претенции, които и двете страни трудно ще удовлетворят, а ако се намеси трета нещата стават неспасяеми. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Смирете се, намерете сили да се усмихнете, да видите комичното в ситуацията, а ако ви се стори прекалено трагично излезте сред природата и погледът върху проблемите и отношенията ви ще се промени. Утре всичко ще бъде различно. Събирате се, разбирате се, усмихвате се.

Лъв 22 юли – 22 август

И докато другите се карат и излизат от релси, вие ще извлечете ползи, ще се измъкнете на пръсти от дома или от мястото, където се чувствате неудобно, ще си доставите удоволствие за сетивата сред природата, с приятели или както го разбирате. Стойте далече от разправиите на другите и вашите ще са по-малко. До вечерта ситуацията ще се промени, ще ви сложат юздите, ще ви ограничат и вкарат в клетката на доброволната или принудителна отговорност. Утре на пътя ви се издигат прегради, дано успеете да ги заобиколите.

Дева 23 август – 22 септември

Поставяте ултиматуми, притискате тези, които нещо ви дължат, които ви притесняват с работа и задължения, без да дават достатъчно от себе си. Не изпадайте в подробности. Разговорите ви може да се превърнат в обикновена говорилня. Имате шанс да постигнете цели и намерения и да излезете победители, ако водите умело в играта на чувствата, задълженията и компромисите. От днес и Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Рибите заедно със Слънце, Меркурий и Нептун. В живота ви ще се оформят опасни конкурентни лагери.

Везни 23 септември – 22 октомври

Съветът на деня е да изчаквате, да не влизате в конфликти, да сдържате нервите и да не предизвиквате излишно партньора. От най дребната забележка може да пламнат опасни скандали. Ще се водят семейни войни, които няма да носят пари, а ще ви докарат излишни харчове. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, ако не искате да качите и кръвното. Утре ситуацията при вас коренно ще се промени, ще се помирите, ще прекарате чудесно, ще се радвате на щастливи мигове сред природата.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Смирете агресията, ще имате ползи. Марс се готви да напусне вашия знак в утрешния ден, а това ще ви донесе успокоение, късмет, успехи, приятни мигове сред приятелски срещи. Но в днешния ден все още има нещо неизчистено, нещо което ви дразни и провокира. Ако тръгнете в посока на скандала, ще си отровите деня, но ако се опитате да изпратите Марс с овациите на повече физически натоварвания, с участия в състезания и конкурси, за всички ще е по-добре, ще се чувствате приятно и ще изчистите стреса.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Критичен ден. Стрелите-думи ще нараняват, ще разпалват конфликти у дома и в професионалните отношения. Бъдете внимателни, не позволявайте да ви провокират, да ви вкарват в капана на взаимни обвинения и междусъседски конфликти. Предстоящото новолуние в Риби ще се окаже особено рисково и неблагоприятно за вас. Бъдете внимателни, не си товарете сърцето и душата с проблеми, които сами не може да разрешите. Давайте го по-лежерно, почивайте, релаксирайте, планирайте за утре нещо разтоварващо.

Козирог 22 декември – 20 януари

Труден и рисков ден за родените в третата декада. Суетите се, хабите енергия в дребни разправии и скандали, които неочаквано може да излязат от контрол. Денят е свързан с енергийни загуби, с дейности и отношения, които водят до преразход на сили време и пари. Изпълвате се с неудовлетворение, може да направите грешен ход. Утре ситуацията ще се изчисти, ще забравите и ще се справите с проблема, но неудовлетворението и опасността за здравето ви ще останат. Щадете се, пощадете и нервите на партньора.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За вас се очертава натоварваща и рискова сутрин и един успешен следобед. Не ставайте рано, изчакайте бурята да отмине и партньорите ви да се настроят на компромиси. Навлизате в силен и успешен период. В следващите два дни ще получите повече екстри и облаги, ще се радвате на разбиране и любов. Днес е важно да не отидете в крайности и да не отблъснете тези, които утре ще са ви от помощ и от полза. Направете инвентаризация на връзките. Този ден сваля маските и ни показва какви сме всъщност.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на недоразумения, които ще скарат едни и ще хвърлят в смут други. Старайте се да не попадате на пътя на други двама, да не помирявате и да не ръзтървавате никого. Може да изпаднете от два стола на земята и да се окажете виновни за чужда вина. Ден за почивка. Бъдете разумни в разходите и в чувствата. Венера навлиза във вашия знак и отприщва насъбраните емоции. Не е изключено утрешният ден да ви донесе големи промени и рокади, ако днес не намерите дипломатичния тон и не изпушите лулата на мира.

Източник: Агенция „Монитор“

 

 

 

 

Подобни статии

Top