Астро – нумерологична прогноза за 6 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 9

2.Управител на деня е Слънцето

3.Луната се намира във Водолей

4.Фаза на Луната – намаляваща

5.Луненният ден преминава от 27-и в 28-и в 06:03ч.

6.Цвят на успеха – жълт, оранжев

7.Минерали на успеха – жълт кехлибар, циркон, яспис

8.Забранените операции са на: вени, чревна система,стави,апендикс,лицево-челюстни операции (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 9. Силни личности с много високи изисквания,както към себе си така и към околните. Начинанията ще довеждат до край,но им е необходима увереност. При липса на сигурност се проявява силно нетърпение клонящо към агресия. Необходимо е да си налагат вътрешно спокойствие и уравновесеност. Притежателите на числото 9 са добри носители на материални без да се интересуват твърде много от тях. Изискванията са предимно към комфорта и удобството. Възможни са депресивни състояния, от тях се излиза след като самите те помогнат на нуждаещи се хора.

Денят не е особено успешен за зодиакален знак Водолей.

Зодиакални знаци Лъв и Скорпион в съчетание с число на живота 1, 9 или 11 са в добра форма.

Днес медът засилва своите лечебни качества. Желателна е консумацията на повече зеленчуци и ограничаване на течностите.

През дните на Водолей се засилват лечебните качества на мехлемите за вени.

МЕСЕЦ МАРТ

Месец на силната воля, амбиции, творческо начало и противодействия. Времето е подходящо за изглаждане на личните взаимоотношения, за освобождаване от нежелани връзки и уточняване на причините за досегашни противодействия. В професионален план е добре да бъдем настойчиви и видими, време е да се покажат уменията.

Марсовата сила на 2016 г. действа особено силно през дните от 20-и до 30-и март. Това е добър период за смелите и решителни хора. Трудолюбието, честността и почтеността са качествата,които носят сигурни успехи.

По отношение на здравето ще се сблъскаме с проблеми,на които не сме обърнали внимание през изминалите два месеца.

Ще се срещнем с предизвикателства и трудно вземане на решения, затова внимателното обмисляне на ситуациите е задължително. Не са изключени конфликти и спорове, защото числовата вибрация на месеца подсилва диктаторския характер на взаимоотношенията. Ако човек е способен да избегне конфликтите то той е способен да привлече високите числови вибрации и да се отдаде на творчески успехи. Договорите, които се подписват трябва да се оглеждат внимателно и детайлно.

Добре е да бъдем щедри, човечни, честни особено около равноденствието на 21.03. Тогава всяко ново начало е благословено и добро – като сватби, зачатие, раждане. Проявената толерантност през месец март ще тържествува през цялата година.

Подобни статии

Top