Цялата истина за зодиите

Всеки зодиакален знак има своите силни и слаби страни, положителни качества и лица, които не бихме искали да видим. Днес споделяме няколко истини за зодиите, които е добре да знаете.

Овен

Когато Овенът е необвързан, той се старае да е винаги зает. Не се вълнува от флиртове и влюбвания, а се съсредоточава в работата си.

Овенът няма да е с вас, ако не предизвиквате интереса му. Той няма да стои и да се преструва, че изпитва нещо, когато всъщност сте му безразлични.

Овенът е отмъстител. Ако го нараните, ще ви прости, но ще се постарае да изпитате същата болка, каквато сте му причинили.

Овенът обича да живее така, сякаш единственото нещо, което има значение, е любовта.

Телец

Телецът не се влюбва лесно. Може да харесва някого силно, но рядко е способен да обича истински. Когато се влюби, това прераства в несравнима с друго любов.

Внимавайте с критиките, които отправяте към Телеца. Той е толкова чувствителен, че всяко неодобрение би могло да го накара да изгуби ентусиазъм да направи каквото и да било.

Телецът вярва, че независимо колко пъти се провали, винаги ще се изправи и ще бъде по-силен от всякога. Нищо не може да пречупи представителите на тази зодия.

Родените под знака на зодията изповядват теорията „Яж, моли се и обичай.“ Те живеят, за да се наслаждават на храната, духовни са по свой собствен начин и таят повече любов в себе си от всички останали.

Близнаци

Родените под знака на зодията са емоционални по природа, но успяват да се справят с непреодолими контрасти. Имат резки върхове и спадове в настроението и са безпомощни в опитите да се контролират.

Когато Близнаците са съсредоточени, нищо не може да застане на пътя им. Ситуацията ще бъде вашият ум срещу техните два и шансът определено не е на ваша страна.

Близнаците се дразнят от липсата на комуникация. Стават сприхави, ако разчитате на тях винаги да поддържат разговора.

Когато обичат, те го правят с всяка клетка на тялото си.

Не задушавайте Близнаците. Дайте им доверието си и достатъчно пространство и те ще останат при вас.

Рак

Когато представител на зодията се привърже към някого, много му е трудно да го пусне. За разлика от другите, той винаги ще се грижи за вас и ще ви бъде опора.

Когато е във връзка, Ракът е изключително верен. За него е трудно да си представи и да си обясни защо хората изневеряват.

Той обмисля внимателно с кого си струва да излиза. Не си губи времето с всеки. Като любовници, родените под този зодиакален знак са много отдадени, но имат нужда да се чувстват сигурни и окуражавани.

Ракът е много спокоен, резервиран и въздържан, докато човекът, когото харесва, не го нарани по един или друг начин. Вбесеният Рак има най-острият език и не се съобразява какви последствия оставят думите му.

Лъв

Родените под знака на зодията са несравними в приятелството и войни в любовта.

Лъвът бързо решава дали харесва някого или не. Ако не ви харесва, няма нищо, което може да направите, за да промените отношението му.

Неговото мото е: „Ако нещо ми носи щастие, ще му се отдам изцяло. Ако искаш ме упреквай, нямам нужда от одобрението ти.“

Лъвът премълчава много неща и никога не би наранил някого умишлено. Само когато го атакуват се превръща в агресивен и отмъстителен звяр.

Присъствието на представител на зодията винаги е забележително и несравнимо.

Дева

По време на спор Девата е 90% саркастична и 10% мила. Тя не може да понася мързеливите хора. Първото впечатление е изключително важно, ето защо се постарайте, ако искате да ви харесат.

Най-доброто качество на Девата е, че забелязва най-дребните детайли, които лесно могат да останат незабелязани от всички останали.

Родените под този зодиакален знак имат силно чувство за индивидуалност и независимост. За тях е лесно да бъдат различни, защото им е заложено в природата.

Девите повече разсъждават и по-малко изживяват.

Везни

Везните се нуждаят от партньор, с когото да имат много общи интереси, но и поне няколко различия, които да събудят техния интерес.

Те имат едно лице, което може да е очарователно и магнетично, но и друго, което не бихте искали никога да виждате. Могат да бъдат опасни и разрушаващи.

Когато се намират във връзка, Везните искат половинките им да са равнопоставени. Не обичат да бъдат командвани и подчинявани. Търсят споделена отговорност във всичко.

Родените под тази зодия сами си създават вътрешен стрес, като не отстояват позициите си, а се опитват да се харесат на другите.

Скорпион

Никога не може на 100% да отгатнете какво си мисли Скорпионът. Той ще ви даде толкова, колкото смята, че може да понесете.

По природа Скорпионът е подозрителен. За него няма значение колко пъти ще се извините. Винаги ще има едно наум и ще се съмнява. В трудни моменти той не мисли за нищо друго, а се вманиачава изцяло, докато намери изход от ситуацията, който да го удовлетвори.

Емоциите на Скорпиона са толкова силни, че всичко, което си мисли и чувства е изписано на лицето му.

Стрелец

Стрелецът е отличен събеседник, но и много емоционален. Когато е щастлив е в еуфория, но ядосан ли е, по-добре да не бъдете в неговото обкръжение.

Родените под знака на зодия Стрелец са най-сантименталните представители на зодиака. Те ценят всеки изживян миг и са способни да си спомнят дори най-дребните детайли от всяка своя връзка.

Внимавайте, защото е твърде лесно да се влюбите в Стрелец! Той е дълбоко мислещ философ от една страна, а от друга е забавен и ведър. С него никога няма да ви бъде скучно.

Трябва да знаете, че той винаги брани личното си пространство. Няма да ви позволи да се ровите в тайните му.

Козирог

Родените под знака на тази зодия силно харесват или силно презират. И в двата случая заявяват ясно своите позиции. Козирозите са лидери, но най-голямата им слабост са хората, които обичат.

Козирозите винаги са готови да се жертват и раздават за другите. Лесно се засягат, когато отблъснат техните добри намерения.

Гордостта им е несломима. Рядко си позволяват да покажат слабост.

Представителите на тази зодия могат да бъдат най-злите хора, които познавате, но само ако ги провокирате или ви нямат доверие. Отмъстителността им е пословична и може да се превърне в тормоз.

Водолей

Водолеите разсъждават логично, а не емоционално. Задайте им директен въпрос и ще получите честен отговор.

Водолеят никога няма да промени своята същност, за да се слее с тълпата. По-скоро би давал пример, който останалите да следват.

Родените под този зодиакален знак използват мозъка си повече от всеки друг знак в зодиака. Това оправдава неговата интелигентност, но и означава, че често преосмисля всичко по няколко пъти.

Водолеят е идеалист, когато вярва в истинската любов. Винаги търси приятел и сродна душа в половинката си. Трябва да бъдете наистина много различни, за да задържите неговото внимание, защото не се впечатлява от всеки.

Риби

Рибите могат да имат много приятели, но чувстват силна емоционална връзка само към някои от тях. Това е знакът с най-развита фантазия. Любовта на Рибите е безусловна и вечна.

Те не само ще говорят и ще ви уверяват в нея, но ще ви докажат, че наистина сте всичко за тях.

Рибите не са слаби. Те крият сърца от стомана. Когато става въпрос за семейство и приятели, биха направили всичко за тях.

Не понасят споровете и крясъците, но биха повишили тон, ако смятат, че това е единственият начин да защитят своите позиции.

По материали от книгата „500 истини за зодиите“.

Източник: az-jenata.bg

Подобни статии

Top