Астро – нумерологична прогноза за 11 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня – 5

2. Управител на деня е Венера

3. Луната преминава от Овен в Телец в 21:43 ч.

4. Фаза на Луната-първа четвърт – нарастваща

5. Лунният ден е 3-и

6. Цвят на успеха-син

7. Минерали на успеха – топаз, смарагд, розов мрамор

8. Забранените операции са на:главата, зъбите, челюсти, уши, очи – до 21:43 и след посочения час на гърлото,щитовидна жлеза, вадене на сливици, гласни струни, зъбни импланти – (освен ако не са животоспасяващи).

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 5. Добри пътешественици,любители на природата, умни хора с бързи реакции. Може да се каже късметлии, които сами коват житейския си път поради тяхната независимост и свободолюбие. Ще печелят добре, но и добре ще харчат! Хора с остър ум, находчивост, всеотдайни лидери, материалисти, но и идеалисти устремени винаги към НОВОТО. Това са бъдещи добри бизнесмени, преподаватели, предприемачи, оратори, публицисти.

В днешния ден Овен и Телец не са в силата си въпреки че Телците в деня на Венера са чувствени и любвеобилни.

Подходящо време за брачни церемонии и хармония на интимните връзки.

Числовата вибрация на деня 5 предразполага към необмислено харчене на пари поради скрития и характер. Вярвайте на интуицията си. Денят е много активен — 3-ти лунен ден Ви зарежда с вяра, надежда и оптимизъм! Луната в Овен противодейства на устрема на Овните, но те не трябва да бездействат. Вложените усилия се възнаграждават.

Добро време за бойни изкуства!

Силна сексуална енергия и съответно заздравяване на интимните връзки!

Пасивността е противопоказна!

Физическите натоварвания са желателни,самозащитата задължителна!

Физическите натоварвания трябва да нарастват постепенно до следващите два дни!

Добре се отразяват контрастните бани – топъл душ една минута и рязко обливане със студен душ за 5-6 секунди.

Първа фаза на Луната

След новолунието Луната постепенно става видима като млада месечина в западната част на небето и тенденцията е успокоение. Препоръчително е да се започне оздравителен цикъл, формирането на полезни навици. В този период е добре да се почисти кожата и да се набавят нужните микроелементи. За целта спомагат билковите чайове и топлите вани. Течностите се всмукват лесно от кожата. Енергията и микроелементите за този период се намира в кореноплодните.

Подобни статии

Top