Камбуров срещу Неделев на баскетбол в „Колодрума“ (СНИМКИ)

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров и звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев ще излязат един срещу друг в мача от кампанията „Аз обичам баскетбола“, който е част от програмата на Мача на звездите в „Колодрума“ в 15 часа тази неделя

В отбора на Неделев ще бъде и футболистът Александров-Кривия, а в тима на Камбуров ще участва легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев.

Една от най-успешните ни волейболистки Антонина Зетова също ще се включи в шоуто, а името на последния участник ще стане ясно по-късно тази седмица.

Днес бяха представени екипите на двата отбора, които са изработени като реплики на фланелките на футболните пловдивски клубове Ботев и Локомотив. Първият екип получи кметът Иван Тотев, който ще облече „жълто-черния“ потник с номер 1 и надпис „Кмета“. Градоначалникът ще бъде в журито, което ще оценява най-добрите забивки в мача.

Организаторите обявиха, че по време на почивката един от зрителите в залата ще има възможност да спечели 10 000 лева. Това ще стане, ако избраният успее да вкара кош от центъра на игрището. Цените на билетите са от 5 и 8 лева до петък, а преди събота и в деня на мача ще се продават по 7 и 10 лева.

Организационният комитет на Мача на звездите ще подкрепи и кампанията „Кауза Ники“, която събира средства за Николай Попов, който страда от тежка форма на левкемия.

Той и семейството му вече са в Германия, където ще се проведе лечението и операцията, за които са събрани половината от необходимите средства.

Top