Астро – нумерологична прогноза за 23.03.2016

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите —те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно, както себе си така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа.Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота(по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня- 8

2. Управител на деня е Меркурий

3. Луната преминава от Дева във Везни в 07:23 ч.

4. Фаза на Луната – пълнолуние

5. Лунният ден преминава в 15-и

6. Цвят на успеха – зелен

7. Минерали на успеха – нефрит, яспис, берил, топаз

8. Забранените операции са на: всички органи в коремната кухина, пластични операции до 7:23 и след посоченото време на:бедра, бъбреци, пикочен мехур (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 8. Децата се раждат с дарование,което е нужно да се развие в ранна възраст. Обикновено са артистични и доста одухотворени.Ценители са на изкуствата и обичат красивото изражение на живота. Трудно променят характера си, дори е невъзможно. Комуникацията с хората е избирателна, първо е преценката следва оценката и решението, което не се знае какво ще бъде. Ще обичат лукса и няма да жалят средства за да го постигнат.

Силен ден за зодиакален знак Рак и за родените от 20-а до 29-а дата.

Зодиакален знак Везни чувства несигурност и дискомфорт. Като числова вибрация денят предразполага към творчески умения. Така че всеки, който притежава такива нека се възползва. Показването на чувствата и хармонията спомагат за преодоляване на емоционалната угнетеност.

По-време на пълнолуние е добре да се откажем от вредни навици, да изгладим стари вражди, да поправим грешки. Денят не е подходящ за нови начинания. Спокойствието и хармоничните взаимоотношения са за предпочитане отколкото активни нагласи и действия.

Дефектите по кожата ,както и брадавиците се премахват успешно.

Top