Астро – нумерологична прогноза за 30.03.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 30.03.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота.Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Правилен начин за изчисление на числото на живота–съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г., сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 6

2.Управител на деня е Меркурий

3.Луната преминава от Стрелец в Козирог в 19:44 ч.

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 22-и

6.Цвят на успеха – зелен

7.Минерали на успеха – нефрит, яспис, берил, топаз

8.Забранените операции са на: черен дроб,кръвоносна система, донорство, кръвопреливане до 19:44 ч. и след посоченото време на – костната система, ставите ,сухожилията – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 6. Като най-съществена черта в характера на „Шестицата“ е себеотдаването. Следва да се научи до къде да спре, да се научи и да получава. Силни и отговорни хора, но с твърде идеалистични представи за любовта и взаимоотношенията. Конкретно за дата 30.03. се наблюдава наслагване на тройки и оформяне на категорична, творческа личност. Носителите на тези числови вибрации се нуждаят от честност, вярност, хармония и спокойствие. Ако не удовлетворят тази своя потребност прибягват до крайни решения и показват силата на своя характер.

Числовата вибрация на деня се понася по-трудно от носителите на число на живота 6 и 33,както и от зодиакални знаци „Телец“ и „Везни“. Днес те изискват своя комфорт в общуването и интериора, в по-голяма степен. Проявяват раздразнителност и нетърпимост, постъпват неразумно.

„Дева“ и „Близнаци“ с число на живота 5 са в добра позиция за сделки, съдружия и изглаждане на взаимоотношения.

„Стрелец“ и „Козирог“ се намират в зависимост от обстоятелствата и изпитват емоционална неудовлетвореност.

Двадесет и втори лунен ден предразполага към добри приятелски взаимоотношения. Получените знания днес са ценни и намират своето приложение. Денят се нарича ден на мъдростта.

Подобни статии

Top