Астро-нумерологична прогноза за 06.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 06.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

 1.Вибрация на деня – 1

2.Управител на деня е Меркурий

3.Луната преминава от Риби в Овен в 09:45 ч.

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 29-и

6.Цвят на успеха – зелен

7.Минерали на успеха – нефрит, яспис, берил, топаз

8.Забранените операции са на: стъпалата, лимфната система, кистозни образования до 09:45 ч. и след посочения час на – глава, очи, уши, устна кухина, челюсти, зъби (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 1. Лидери, но постиженията им ще са съобразени с конкретни правила. Обикновено „Единиците“ не подбират средствата за постигане на своите цели. Децата родени днес ще бъдат амбициозни, но с премерени действия. Трудностите ще приемат стоически и ще бъдат солидарни с колектива. Постиженията им са важни за тяхното самочувствие и е добре да не се ограничават в собствените амбициите. Бъдещи добри предприемачи, търговци и всякакви дейности свързани с организационна работа.

Вибрацията на деня 1 е свързана с нови начинания, но и с проявата на егоизма у нас . Особено осезателно усеща силата на 1, число на живота 9. Проявата е свързана със силното желание да се докажат правотата и авторитета.

Лунният ден днес не ни позволява да се захващаме с нищо важно. Посочва ни недостатъците и ни кара да се замислим върху тях.

Топлите компреси от лайка ,днес действат добре на очите.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top