Асеновград отвори алтернативно пространство за децата (СНИМКИ И ВИДЕО)

Първият фестивал за улично изкуство събра десетки пред НЧ „Родолюбие”

Творчески импровизации, емоции, заредени от музика и танц. Така започна първия фестивал на уличното изкуство в Асеновград.

Завладяващ спектакъл с участието на денс формация „Косара“, клуб по спортни танци „Асеновец“, танцов състав „Ади“, денс формация „Индиго“ и вокална формация „Калина-Малина“ зарадва малки и големи, събрали си пред НЧ „Родолюбие“.

Забавлението продължи с открит урок по танци, в който се включиха над 30 деца. Работилници за изработване на хвърчила, книгоразделители, кукли за ръце, базар на декупажни изделия , рисуване върху стъкло и свещи очакваха пък онези, които обичат да прекарват свободното си време, използвайки изображението си.

Любителите на адреналина са поканени на мотоизложение. С прожекция на хитовия мюзъкъл „Брилянтин” ще завърши първия ден от фестивала. Изненадите предстоят и в неделя, когато децата от спортен клуб „Хамон” ще демонстрират бойните си умения.

Поле на изява ще имат и младите таланти по време на конкурса за най-добър млад художник. През неделния ден ще се играе шах на открито пред читалището.

Много смях, чудеса и изненади очаква гостите на фестивала на самия финал утре, точно в 17.00 часа.

Подобни статии

Top