9 инструктори от Пловдив танцуват с кауза срещу рака на гърдата

В събитието Party in Pink™ Zumbathon® България

За втора поредна година зумба общността в България ще се събере, за да подпомогне каузата на фондация „Една от 8“ в борбата с рака на гърдата.

Тази събота (24.02.2024 г.), едновременно в 10 български града ще се проведе събитието Party in Pink™ Zumbathon® и ще обедини всички лицензирани инструктори по зумба у нас.

Очаква се в благотворителната инициатива да се включат над 600 участници, над 50 от които ще са от Пловдив.

В сътрудничество с фондация „Една от 8“, мащабният проект има за цел най-вече да окаже осезаемо въздействие в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността. 

Събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства. 

В града под тепетата благотворителното зумба събитие ще започне в същия час, в който и в цялата страна – 14 ч.

В него се включват 9 пловдивски зумба инструктори. Това са Лилия Тодорова, Катя Иванова – Кейт, Пепи Костадинова, Маргарита Веселинова – Маги, Катя Каралукова, Надя Димитрова, София Арнаудова, Надя Гаджева и Зорница Николова. Всяка от тях ще представи свои зрелищни хореографии пред участниците в тренировката.

Входът за тренировката ще бъде минимум 10 лева, но всеки може да дари и повече на място. Всички средства отиват за каузата, като в зависимост от даренията за жените, борещи се с рака на гърдата, ще бъдат осигурени тюрбани, първични протези, специализирано бельо и др.

Party in Pink™ Zumbathon® България 2024 се провежда за втора година и цели да затвърди силата на общността.

Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация „Една от 8“, която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще превърне градовете в България в оживени танцови зони, пулсиращи в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да окажем трайно въздействие в борбата с рака на гърдата“, призовават организаторите.

Желаещите да се включат с дарение, които нямат възможност да участват в класовете, могат да преведат средства на дарителската сметка на фондация „Една от 8“.

Банкова сметка на Фондация ,,Нана Гладуиш – Една от 8″
KBC Банк България
Адрес: София 1113, ул. Ф. Ж. Кюри 18А
IBAN No. BG06RZBB91551003932601
BIC: RZBBBGSF
Основание : Дарение Zumbalove
DMS: ZAEDNO ZUMBALOVE на кратък номер 17 777

https://dmsbg.com/24876/zaedno-za-edna-ot-8/