9 истории за най-скъпо продадената невинност в света (СНИМКИ)

Продажбата на девественост предполага интимни отношения, т.е. се приравнява към проституцията. И макар че в историята и културата на различните народи има устойчиви традиции, които така или иначе включват търгове, загуба на невинност и заплащане (например, ритуалът мидзуаге в Япония), днес продажбата на правото за „първа нощ“ е меко казано екзотично.

Разбира се, при всяко момиче, за което ще стане дума по-долу, обстоятелствата са се развили по различен начин, но всички те са попаднали в ситуация на остра нужда от пари. И са се решили на екстравагантна сделка. В общество, в което сексуалното поведение има сравнително свободен  характер, по-богатите хора нямат нищо против да пръснат няколко стотин хиляди долара за възможността да дефлорират девственица. Сумите, разбира се, достигат сериозни размери. Вижте девет истории за най-скъпите девственици в света.

9 място е за студентката Роузи Рид, на 18 години

През 2004 година 18-годишната англичанка Роузи Рид от Бристолския университет продала своята невинност, за да плати образованието си. „Стоката“ била изтъргувана на онлайн-аукцион. На предложението отговорили повече от 400 души, от които Роузи избрала петима подходящи кандидати и след лични срещи с тях, избрала победител – 44-годишен инженер от компанията British Telecom. За една нощ със студентката мъжът платил 8400 фунта стерлинги.

Известно е, че по това време Роузи се е срещала с друго момиче, която чакала зад вратата през цялото време, докато Рид „продавала стоката“.

8 място – студентката Алина Перча, 18 години

Румънката Алина Перча продала девствеността си на 18 години, също за да плати обучението си. От продажбата на своята невинност, момичето успяло да изкара 8800 британски лири. Купувач станал 45-годишен италиански бизнесмен. Преди деня «X», девойката специално преминала през два медицински прегледа, за да докаже, че сексът ще бъде първи за нея.

Както разказала самата сама Алина, „италианецът се оказал много по-млад, отколкото тя предполагала. Той даже нямал бирено коремче“.

7 място – 18-годишна девойка от Красноярск

„Продавам девствеността си за 800 000 рубли. Парите са ми нужни бързо, затова продавам най-съкровеното си. Съгласна съм да се срещнем даже утре! Съгласна съм на проверка“. Това гласяла обявата на момичето, обречена на успех.

На толкова екстравагантното предложение отговорил известният потребител на интернет Евгений Волнов. Той платил дори по-висока от поисканата сума – 900 хиляди рубли.

6 място – UniGirl

През 2010 година новозеландската студентка, известна  само с никнейма UniGirl, се оказала в сложна финансова ситуация. Как мислите, за какво? Правилно – нямала никакви пари да си плати обучението в университета. Момичето намерило изход от ситуацията, продавайки девствеността си на онлайн-аукцион за 32 хиляди долара. Крайната цена довела момичето до шок и тя след това признала, че дори не е разчитала на такъв късмет.

5 място – Кейти Коблерсън, 24 години

През 2004 година, Кейти Коблерсън поставила рекорд, обявявайки за продан своята невинност в ebay за 100 хиляди долара. Обявата била снета бързо от интернет и по-нататъшната съдба на девствеността на Кейти е неизвестна. Възможно е тя да е успяла да сключи сделка, използвайки по-малко популярен аукцион.

4 място – студентката Катарина Миглорини, 20 години

Не всички момичета се решават на продажба на девствеността си заради обучението си. 20-годишната студентка Катарина Миглорини от Бразилия се решила на сделка за да помогне на жителите на родния си град. Девствеността на момичето купил японец с името Нацу, плащайки нереалната сума от 780 хиляди долара. За да победи в търга, трябвало дълго време да се пазари с двама американски бизнесмени.

Парите, изкарани от Катарина, били вложени в строителство на домове за социално слаби слоеве от населението на града й.

3 място – Елизабет Рейн, 27 години

Тайнствената студентка от медицинския колеж Ли Рейн, се решила на продажба на девствеността си много отговорно. Тя сама създала идеален сайт за провеждане на търга, където отделна страница заемал текст с предварително описаните условия на сделката. Едно от тях било, че 35% от продажбата гарантирано ще отидат за обезпечаване на образованието за жените в слаборазвитите страни. Сайтът съдържал и галерия с полуголи снимки на Елизабет.

Търговете продължили мъчително дълго, но пре 2014 година, когато цената скочила до 801 хиляди долара, девойката се отказала от сделката и бързо „закрила сергията“.

2 място – моделът Грациела Ятако, 18 години

През 2005 година моделът от Перу Грациела Ятако се озовала в затруднено положение. Девойката спешно имала нужда от пари за лечение на майка си и малкия си брат. Момичето не успявало да спечели голяма сума пари с работата си като модел, затова се решила на отчаян ход и пуснала своята невинност на онлайн-аукцион. Когато американски бизнесмен предложил на девойката 1,5 милиона долара, тя побързала да се откаже от сделката.

„Това изобщо не е шега и аз бях напълно сериозна“, разказала по-късно девойката. „Освен това се опитах да привлека вниманието на обществеността към това, в какво бедствено положение е населението на Перу“, допълнила тя.

1 място – Натали Дилън, 22години

През 2008-ма година 22-годишната Натали Дилън обявила своята девственост на търг чрез легалния онлайн-бордей Moonlite Bunny Ranch. За своеобразната „стока“ девойката получила предложение в на стойност 3,7 милиона долара. С тях тя планирала да плати магистратурата си и вероятно още нещо. За аукциона девойката обявила публично по време на шоуто на Хауърд Стърн.

Източник: pure-t.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top