9 прости начина да си винаги желана!

Една жена във всяка ситуация трябва да бъде Жена! За съжаление нашата емоционалност е голяма пречка в това отношение. Често в яда си казваме думи или се държим по начин, който е мнооого далече от подобаващия за една истинска дама. Разбира се, когато гневът отмине, ние съжаляваме и се срамуваме от постъпките си. Но срамът не е единствената ни грижа. Трябва да знаете, че подобно поведение страшно много отблъсква мъжете! И не само то! За да сте винаги желана и привлекателна за силния пол, ви препоръчвам да следвате тези 9 прости съвета.

1. Научете са да контролирате емоциите си. Да, трудно е! Но има начин да изразите това, което чувствате, по по-цивилизован начин. Никой не обича свадливките!

2. Бъдете загадка! Като свръх интересна книга, от която той може да чете само по няколко реда на ден. Никога не трябва да принадлежите на един мъж на сто процента. Въздържайте се от сълзливите СМС-и и постоянни любовни словоизлияния. В противен случай рискувате той да ви приеме за даденост. А, всички знаем какво става тогава…

3. Не му показвайте, че ви е страх да не го загубите! Страх – запомнете тази дума.Тя е тази, която подсъзнателно или направо съзнателно провокира останалите да ви манипулират и да злоупотребяват с вас. Можете да покажете на един мъж, че държите на него и го обичате, без да изглеждате като уплашено кученце, което търси милувка.

4. Не се унижавайте! Колкото и да сте влюбени, колкото и да не можете да живеете без един мъж, винаги, на първо място уважавайте себе си! Естествено, правете разлика между уважение и безпочвена горделивост.

5. Не се съгласявайте с всичко. Това е много грешна тактика и при двата пола. Ако си нямате мнение и още по-лошото – ако не го отстоявате, интересът към вас моментално изчезва.

6. Не се дръжте като негова майка. Жените често го правят на подсъзнателно ниво или с цел да демонстрират загриженост. Не му повтаряйте постоянно да се облече добре, защото навън е студено или да си изяде зеленчуците, защото са полезни. Това поведение напомня ли ви на някого?

7. Бъдете крехка и женствена. Мъжете имат нужда да виждат, че могат да ви закрилят, да се грижат за вас… Като розата в „Малкия принц“. Знам, че много жени веднага ще скочат срещу този съвет. Защото днес е сякаш модерно да си нахакана мадама, която презира мъжете и която показва, че няма нужда от тях. Ако наистина се чувствате така, по-добре изобщо не започвайте връзка! Казвам ви го съвсем отговорно. Защото или ще намерите подъл начин да направите любимия си смотан чехльо. Или отношенията ви ще бъдат едно безкрайно:„иди си – ела си“. И в двата случая никой от вас няма да е щастлив.

8. Научете се първо да обичате себе си и тогава искайте някой да обича вас.

9. И не на последно място – ако търсите принц, вие самата трябва да бъдете принцеса. Винаги в изряден вид, с добре поддържан маникюр, с хубава прическа, със стилни дрехи… Не се подвеждайте по иначе удобното „Той си ме харесва всякак“. Защото, помнете, че мъжете обичат първо с очите си!

Източник: beu.bg

Подобни статии

Top