91-годишна баба почина по време на секс

310802_640x420

91-годишна баба почина по време на секс с 49-годишен женен съсед в Португалия. Според местното издание Jornal de Noticias, причина за смъртта на пенсионерката е трагичен нещастен случай.

Тялото на старицата било намерено в собственото й легло от съседката Ана Мартинс. Под кръста бабата била гола, а до нея имало разпръснати секс играчки.

„Тя лежеше в кревата гола и с вибратор. Видях само две малки синини на лицето й, кръв по чаршафите нямаше. На гърдите й имаше снимка на мъжа й“, разказала съседката.

Починалата била вдовица на моряк и според съседката обичала да се заиграва с мъже.

За това, че в момента на смъртта до старицата е имало и друг човек, говорят намерените на тялото й биологически остатъци /семенна течност/. Следи от взлом в жилището нямало и нищо не било откраднато. Затова полицаите предположили, че възрастната жена е познавала мъжа.

Подозрението веднага паднало върху съседа, който живеел наблизо със съпругата и двете си деца. Според свидетели той често ходел при бабата, уж за да й помага в домакинството. ДНК-анализът на намерената сперма потвърдил, че именно той се е развличал със старицата преди смъртта й.

Мъжът бил арестуван, но скоро го освободили под парична гаранция. Оказало се, че жената е починала от асфикция /спиране на дишането/. При предварителните изслушвания в съда било доказано, че става дума за нещастен случай. В един момент секс-играта на любовниците отишла прекалено далеч и възрастната жена не издържала подобно натоварване.

По материали от golbii.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top