Абитуриентка и приятелят й загинаха при зверски сблъсък в ТИР в Русе (СНИМКИ)

Колата на младежите се забила в паркирания за почивка камион

Двама младежи – момче и момиче, което тази вечер е трябвало да празнува абитуриентския си бал, са загинали тази нощ при тежка катастрофа в Русе, съобщава bTV.

Инцидентът е станал малко след 4:30 ч. сутринта на бул. „България“, малко преди изхода от Русе.

Лекият автомобил, в който са пътували 22-годишен младеж и 18-годишната му спътничка, се е ударил с висока скорост в задната част на молдовски ТИР. Камионът е бил паркиран за почивка, а водачът му е спял.

При сблъсъка част от автомобила е влязъл под ремаркето и е намачкан до неаузнаваемост.

Зад волана на леката кола е бил младежът, който е имал рожден ден. Той и спътничката му са загинали на място.

Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Снимки: bTV

Подобни статии

Един коментар

  1. Българин написа:

    Аз също съм водач на тир.Нистина водача може да не е виновен.Подкрепям го до колко колкото е необходимо.Но има и колеги водачи които са с болни мозъци.Изпреварват бързат засичат псуват и умишлено те наказват ако караш по леко.За наказания няма да обяснявам който е на пътя с ТИР знае..Моля ви осъзнайте се колеги.Карайте разумно пазете колегата си в другия тир и себе си.всеки път поне по няколко катастрофи предотвратявам с помоща на Бог.Особено турските колеги са психоболни нямат мозък..Извинявайте ама ще си купя видеорегистратор ще записвам всички болни мозъци колеги които са убийци на пътя.Нещо страшно е колеги осъзнайте се моля ви имате семейство родители жени деца ако пък вие нямате ние имаме…Като карам с 40км по разбит път с ограничение 40км.неискам да ме светкат камери и да плащам глоби второ а първо ми се живее и не искам да съм убиец.40тона голям камион може да убива..Не бъдете убийци и самоубийци. МОЖЕ В ТИРА ОТСРЕЩА ДА Е ВАШИЯ БРАТ МОЖЕ В ЛЕКАТА КОЛА ДА БЪДЕ вашата жена дете внуче и аз ще ги пазя пазете ги и вие…Гадове и боклуци сте..но има Бог…Бог да ни пази всички и мене и вас..

Top