Абитуриентка от ПГО „Ана Май“ разкри кои са най-креативните и добре облечени популярни българи

Кои бяха най-креативните българи и най-добре облечени популярни личности по време на социалната изолация?

Допитахме се до 19-годишната Спаска Паликарова – една от надеждите във випуска, който завършва Професионалната гимназия по облекло „Ана Май“. Тя е една от стотиците зрелостници, които няма да имат абитуриентски бал. Въпреки това, разглежда Инстаграм с любопитство, тъй като в последните седмици той се беше превърнал в единственото модно дефиле за известните дами.

„Най-големият хит бяха облеклата от 2 възглавници, пристегнати с колани“, смее се Спаска, но всъщност идеята й допаднала, защото била глътка въздух между брифингите за коронависуса. Новият тренд бързо се наложил дали от скука, дали от липсата на необходимост да избираш различни дрехи всеки ден, но хора откъде ли не избраха да споделят свои снимки не по пижами, а по възглавници.

Според Спаска Биляна Йотовска влизала едновременно и в класациите за фешън икона, и при креативните фитнес маниаци. Момичето й е почитателка, защото Йотовска успявала да убеди хората да поддържат добра форма вкъщи и да внимават какво си хапват, макар че хладилникът им е постоянно на разположение.

По мотивация я превъзхождала единствено Ивет Лалова. Родната лекоатлетка постоянно измисляла предизвикателства. Последното е да балансираш с крака и едновременно да вдигаш тежести. За нея дори измислили виц: „Днес Ивет Лалова, била на разходка в парка. 10 полицаи я гонили на смени да и напишат акт, но без резултат, предават от МВР“.

1 2 3

Подобни статии

Top