Адалберт Зафиров: Аз пръв минах на детектора на лъжата!

Това е решение на собственика Георги Самуилов, той процедира така в своите фирми, разкри спортният директор на Ботев

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Адалберт Зафиров коментира реакцията на лидера на тима Тодор Неделев след мача с ЦСКА-София. Националът заяви, че е останал изненадан от това, че той и съотборниците му са били подложени на детектор на лъжата. По думите му сякаш ръководството не вярва на футболистите.

„Играчите може да се чувстват засегнати, но това си е решение на фирмите на Самуилов. Той така процедира там. Аз минах на детектора от първите. Треньорите на първия отбор не са минали. Всички от администрацията и управлението на клуба минахме. Нещо ново е и затова на играчите им се струва, че е нещо кой знае какво“, сподели Зафиров пред „Тема Спорт“.

На въпрос дали съмението у футболистите не се е породило след скандала с детектора на лъжата в Черно море в края на миналия сезон след мача с ЦСКА-София на „Тича“, когато бяха освободени няколко играчи, Зафиров отговори: „Може оттам да идва напрежението. Но няма нищо такова. Не е свързано в тази насока, както в Черно море“.

Спортният директор на „канарчетата“ говори и за загубата с 0:1 от „армейците“ в Коматево“.

„Трудно сътворяваме нещо във фаза атака, това е проблемът. И правим грешки, от които губим мача. Селекционно нещата при нас приключиха, защото сега и да тръгнем да взимаме нещо, ще привлечем някой футболист, който не е играл от много време и е свободен, с което няма смисъл да се прави напрежение наново. Затова до зимата ще изкараме така. Доверието в треньора остава“, категоричен бе Адалберт Зафиров.

Подобни статии

Top